Danilovgrad: Otvorena diskoteka "Central Lounge"

Noć nakon otvaranja, večeras je gost "Centrala" srpska pjevačica Nataša Bekvalac
884 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.12.2011. 16:58h

Posljednjih nekoliko godina Danilovgrađani su u "noćni" provod morali odlaziti u druge crnogorske gradove. Otvaranjem diskoteke "Central Lounge" koja je u četvrtak veče počela sa radom, noćni život Danilovgrada je obogaćen.

Diskoteka je otvorena u glavnoj gradskoj ulici, a vlasnik Aleksandar Abramović potrudiće se, kako je kazao "Vijestima", da obezbijedi dobar provod u narednim vikendima, što najavljuje i gostovanje Nataše Bekvalac.

"Moj plan je bio da napravim mjesto koje će biti prepoznatljivo po dobrom provodu. Ako se otvaranje može uzeti kao pokazatelj, onda je ovo pun pogodak jer su u diskoteci bili gosti iz gotovo svih crnogorskih gradova, što me obradovalo. U narednim danima potrudićemo se da dovedemo poznate ličnosti sa estrade", kazao je on.

Da je Danilovgradu trebalo ovakvo mjesto pokazao je broj onih koji su došli na otvaranje. Na oba sprata "Centrala" tražilo se mjesto više, a nekoliko stotina gostiju zabavljali su pjevači Darko Martinović, Pero Stefanović, DJ Djordje Shar i DJ Giga. Abramović je otvaranje "poklonio" svojim gostima pa su se do ranih jutarnjih sati svi zabavljali na njegov račun.

Noć nakon otvaranja, gost "Centrala" je u petak Nataša Bekvalac.

Galerija

Bonus video: