"Croatia Records" objavila reizdanje albuma "More"

"Supruga mi je rekla za reizdanje, vidjela je na Internetu, ja nisam ni znao. Vjerovatno su čuli za ovaj moj projekat, pa zbog toga odlučili da to ponovo objave", rekao je Kovačević
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.12.2011. 09:16h

"Croatia Records" objavila je reizdanje albuma "More" istoimene grupe čiji je član i osnivač bio poznati crnogorski muzičar Slobo Kovačević, a on je za to, priča za "Vijesti", saznao sasvim slučajno.

Grupa je nastala 1972. i objavila dva albuma, a imala je i dva vrlo značajna nastupa na Splitskom festivalu grupa, gdje je nastupila sa pjesmama "Gdje god da pođeš" i "Samo simpatija", koje će kasnije postati evergreen hitovi.

"Supruga mi je rekla za reizdanje, vidjela je na Internetu, ja nisam ni znao.

Vjerovatno su čuli za ovaj moj projekat, pa zbog toga odlučili da to ponovo objave.

Poslužiće kao dobra uvertira u ono što dolazi", kazao je Kovačević za "Vijesti" aludirajući na svoj nedavno najavljeni album "Omnia vincit amor", koji će predstaviti saradnju crnogorskog autora sa brojnim poznatim muzičarima iz regiona.

"Poslužiće kao dobra uvertira u ono što dolazi", kazao je Kovačević, aludirajući na svoj najavljeni album "Omnia vincit amor", na kom gostuju Oliver Dragojević, Meri Cetinić, Doris Dragović i Tedi Spalato

Kao što su "Vijesti" ranije pisale, u tom projektu učestvuju legende ex-Yu scene Oliver Dragojević, Meri Cetinić, Doris Dragović i Tedi Spalato.

Oni će se pojaviti upravo u spotu za novu verziju pjesme "More", koja će se naći na albumu "Omnia vincit amor".

Kovačević je otkrio da ovaj spot planira da promoviše ubrzo nakon Nove godine.

Numera "More" prvi je singl koji je svojevremeno objavila istoimena grupa.

Bonus video: