Svjetski poznati bendovi u regionalnim turnejama zaobilaze CG

Dok se u CG radujemo gostovanju bendova iz okruženja, u susjednim zemljama konstantno najavljuju koncerte svjetski poznatih imena
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.11.2011. 17:48h

Dok se u Crnoj Gori radujemo gostovanju poznatih bendova iz okruženja, većinom onih koji dolaze po prvi put u dugogodišnjoj karijeri, u susjednim zemljama konstantno najavljuju koncerte svjetski poznatih imena.

Tako će pioniri hevi metala, poznata američka grupa "Black Sabbath", zasvirati 28. juna sljedeće godine na beogradskom Ušću, kako je saopštio organizator koncerta Avalon produkcija.

"Black Sabbath" će prema najavama izaći pred publiku u originalnoj postavi, sa pjevačem Ozijem Ozbornom, koja je u posljednje dvije decenije povremeno držala koncerte, ali nije ušla u studio od kraja osamdesetih.

Kontroverzni pjevač, uz gitaristu Tonija Ijomija, basistu Gizer Batlera i bubnjara Bili Varda, najavio je uz okupljanje i svjetsku turneju i snimanje novog studijskog albuma.

Kapacitet beogradskog koncerta ograničen je na 20 hiljada posjetilaca, a cijena ulaznica i početak prodaje biće, kako navode organizatori, saopšteni sljedeće sedmice.

I u Hrvatskoj su počele pripreme za koncertnu sezonu sljedećeg ljeta, a jedan od najatraktivnijih biće nastup sastava "Red Hot Chili Peppers".

Popularna kalifornijska četvorka održaće koncert u Zagrebu 29. avgusta iduće godine, u sklopu turneje na kojoj će promovisati aktuelni, deseti studijski album "I´m With You".

Ovo će biti drugi koncert Entoni Kidisa i družine na prostoru bivše Jugoslavije, nakon nastupa 2007. godine na "Green festu" u Inđiji.

U prodaju će, kako je najavljeno, biti pušteno 25 hiljada ulaznica.

Ulaznice kupljene do kraja ove godine koštaće 42 eura za stajanje na zagrebačkom Hipodromu, sjedenje će koštati 65, a mjesto u "hot pitu" 53 eura.

Nakon Nove godine cijene će porasti na 46 eura za stajanje, 60 za "hot pit", te 73 za sjedenje.

Bonus video: