Umjesto u sefovima Island Records Ejmine pjesme čuva na internetu

Nedavno je producent Selam Remi izjavio da je Ejmi Vajnhaus planirala da snimi album sa "jazz supergrupom"
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.11.2011. 17:08h

Izdavačka kuća Ejmi Vajnhaus “Island Records”, u svojim sefovima ima "dvanaestak" njenih neobjavljenih pjesama koje, poštujući želju pjevačice, nikada neće objaviti.

Ted Kokl iz izdavačke kuće “Island Records” izjavio je u intervjuu za “Music Week” da se jedna od pomenutih nedostupnih i "tajnih" pjesama Ejmi Vajnhaus, koju kompanija "čuva u svojim sefovima i u skladu sa njenom željom ih nikada neće objaviti", numera pod nazivom "Procrastinate", svidjela baš svakom ko je imao priliku da je čuje.

Ali, odmah je samouvjereno dodao i da svako ko je ubuduće čuje, uključujući i druge pjesme koje se "nikada neče objaviti", može odmah da dođe u kancelarije kuće “Island Records” u londonskom Kensingtonu i da traži njegovu ostavku.

Međutim, britanski “Guardian” komentariše da šef izdavačke kuće “Island Records” Kokl očigledno nema informaciju da je verzija te pjesme pod nazivom "Procrastination" već "iscurjela" na servis YouTube i da do sada ima preko milion pregleda, odnosno preslušavanja.

U opticaju su i druge pjesme koje potpadaju pod "nikada neće biti objavljene", radovi pod nazivima "Detachment", "Gutter" i "Our Souls Ain't Sold".

Nedavno je producent Selam Remi izjavio da je Ejmi Vajnhaus planirala da snimi album sa "jazz supergrupom".

Vajnhaus je u potencijalnu "supergrupu" željela da uključi Kvestlova, bubnjara grupe “The Roots” i saksofonistu Soveta Kinča.

Remi je za agenciju “Associated Press” izjavio i da je Vajnhaus ostavila detaljan spisak svih pjesama za koje je željela da se pojave na njenom trećem albumu, kao i da je sama odabrala njihove naslove.

Bonus video: