Pogledajte novi spot Ejmi Vajnhaus

Ovaj video biće korišćen kao oficijalni spot za pjesmu snimljenu 2002. godine, koja do sada nije bila objavljena
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.11.2011. 15:15h

Tribjut video za pjesmu „Our Day Will Come“, koja je odabrana za drugi singl sa posthumno objavljenog albuma Ejmi Vajnhaus, premijerno je objavljen 18. novembra na internetu.

Ovaj video biće korišćen kao oficijalni spot za pjesmu snimljenu 2002. godine, koja do sada nije bila objavljena.

Na promociji albuma „Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures“, koji će svjetlo dana ugledati 5. decembra, producent Salam Remi kazao je da se Ejmi i njene pjesme neće naći u istoj situaciji kao Tupac, pa da stoga ne treba očekivati lavinu njenih neobjavljenih materijala.

Remi, koje je sa pjevačicom sarađivao na sva tri njena albuma, kazao je da slušanje ovih pjesama podsjeća sve njene fanove i prijatelje na njen veliki talenat.

Na albumu se nalazi dvanaest pesama, među kojima je i prvi zvanični singl, nedavno objavljeni duet „Body and Soul“ koji je otpevala sa Tonijem Benetom.

Ovaj video biće korišćen kao oficijalni spot za pjesmu snimljenu 2002. godine

Tu su i neobjavljeni i demo snimci njenih poznatih pesama kao što su „Wake up Alone“, „Valerie“ i „Tears Dry on Their Own“.

Jedna funta od svakog primjerka prodatog albuma ići će fondaciji koja nosi ime Ejmi Vajnhaus, dobrotvornoj organizaciji za pomoć mladima sa problemima, koju je osnovao otac pjevačice.

Bonus video: