Slavko Kalezić: Tek ću šokirati javnost

"Nijesam to radio da bih ganjao slušanost. Ipak sam ja glumac, radim u pozorištu, a muzikom se bavim iz ljubavi", kaže Kalezić
68 pregleda 1 komentar(a)
Bank hrane, priredba, Slavko Kalezić, Foto: Luka Zeković
Bank hrane, priredba, Slavko Kalezić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 16.11.2011. 08:29h

Glumac Slavko Kalezić u okviru manifestacije “Fashion Connection” predstaviće svoj novi singl.

Riječ je o numeri “Krivac” za koju je Kalezić sam radio muziku i tekst, dok je za aranžman bio zadužen Dimitrije Nedeljković.

Sa prethodnim, prvim singlom “Muza”, Slavko je uspio da izazove razne komentare i reakcije, a kako tvrdi, ovim singlom će tek šokirati javnost.

"Mislim da će novi singl tek da izazove reakcije. U ovoj pjesmi ima dosta glumačkih elemenata, takođe je brza, dinamična, ali je aranžmanski potpuno drugačije urađena od “Muze”. I sama promocija pjesme koja će se održati nakon manifestacije u kazinu hotela Maestral biće ekstravagantna i trajaće 15 minuta. Pripremio sam ludilo program", obećao je on.

"Ne pratim slušanost pjesme"

Reakcije koje je izazvala “Muza”, kako kaže Kalezić, nijesu omele pjesmu da se zavrti na TV-u i radiju.

"Ipak sam ja glumac, radim u pozorištu, a muzikom se bavim iz ljubavi"

"Nijesam to radio da bih ganjao slušanost. Ipak sam ja glumac, radim u pozorištu, a muzikom se bavim iz ljubavi. “Muzu” sam i snimio kako bih na kabaretski način predstavio sebe. Ne pratim koliko se pjesma sluša i spot pušta na TV-u, ali ljetos je urađen remix “Muze” i ljudi mi kažu da ga često čuju i vide. Meni nikad nije bio problem da dođem do publike, jer ono čime se ja bavim je širok dijapazon, gledaju me kroz predstave, sada i film “Lokalni vampir”, a tu je i muzika. Moje vrijeme i što se tiče muzike tek dolazi", tvrdi Kalezić dodajući da će uskoro objaviti i treći singl.

Riječ je o baladi koju će pjevati sa Nedom Papović.

Bonus video: