"Čovjek od leda" oduševio Nikšićane

Publika je gotovo u jedan glas pjevala sa Cetinskim hitove “Onaj ko te ljubi sretan je“, Sve je s tobom napokon na mjestu“, „Budi uz mene“
77 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 19.09.2011. 08:46h

Rođendansko slavlje Crnogorskog telekoma teče u znaku koncerata. Treći po redu koncert, nakon Džibonijevog u Podgorici i Bajage i instruktora na Cetinju, održan je u Nikšiću u nedjelju veče, na Dan opštine.

Nastupio je hrvatski pjevač Toni Cetinski, a trg je bio mali da primi sve one koji su došli da uživaju u pjesmama jednog od najboljih muzičara u Hrvatskoj i regionu.

Njegove vokalne sposobnosti, energičan nastup i dobra komunikacija sa publikom izazvali su oduševljenje svih, a jedna obožavateljka nije izdržala nego se popela na binu i sa Tonijem otpjevala “Čovjek od leda”.

Publika je gotovo u jedan glas pjevala sa Cetinskim hitove “Onaj ko te ljubi sretan je“, Sve je s tobom napokon na mjestu“, „Budi uz mene“.

Hrvatski pjevač „provjerio“ je muzičko znanje njegovih fanova kojih je bilo iz raznih krajeva Crne Gore. Dovoljno je bilo da kaže jednu riječ, a da publika nastavi pjesmu.

Zadovoljan pokazanim znanjem Toni je uz pomoć pratećeg vokala otpjevao duete koje je izvodio sa Oliverom Dragojevićem i pokojnim Tošetom Proeskim „Morski vuk“ i „Lagala nas mala“.

Druženje „totalno lude“ publike i pjevača, koji su bili puni pozitivne energije i dobrog zvuka, trajalo je dva sata.

Nijesu Nikšićani tako lako htjeli da se oproste sa pjevačem koga, kako reče jedna obožavateljka, čekaju godinama.

Još uvijek su odzvanjali stihovi hita „Blago onom ko te ima“, sa kojim je Toni završio dvočasovni nastup, a publika je skandiranjem njegovog imena produžila druženje još petnaestak minuta.

Po povratku Toni je izveo „23 prosinac“, „Od milijun žena“ i „Umirem sto puta dnevno“.

„Hvala dobri ljudi. Nadam se da neće proći ovoliko godina do ponovnog susreta“, poručio je Toni a publika obećala da će ga držati za riječ jer je u gradu pod Trebjesom ovoga ljeta konačno prekinut „muzički post“ i niko ne želi da ponovo godinama čeka na neke dobre koncerte.

Rođendansko slavlje Crnogorskog telekoma nastavlja se 23. septembra koncertom Nine Badrić u Baru, a završava se 30. septembra nastupom Sergeja Ćetkovića u Bijelom Polju.

Galerija

Bonus video: