PRED NIKŠIĆKI NASTUP

Toni Cetinski: Najdraži mi je duet sa Tošetom

"Vjerovali ili ne, nijedan duet nije bio planiran niti sam ikada nazvao nekoga za duet"
52 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 16.09.2011. 16:27h

Hrvatski pjevač Toni Cetinski nastupiće u petak veče na nikšićkom Trgu u okviru petogodišnjice T-brenda u Crnoj Gori, a u organizaciji agencije “Comfortably Numb”.

• Kažete da je vaša misija da pjevate o ljubavi, a opet na vaše koncerte ne dolazi samo ženska publika, kao što je to slučaj sa vašim kolegama. Kako Vam to uspijeva?

- Godine su to. Utakmice u nogama. I meni su nekad dolazile gotovo pa samo žene. Danas mi dolaze parovi i porodice, stari i mladi. Svi. Volim se zezati da je to zato što sam ostario i nabacio kile, pa me muški ne doživljavaju kao konkurenciju, a djevojke i žene su im nježne i dobro raspoložene nakon koncerta.

• Jedan ste od pjevača koji ima najviše dueta. Koji vam je najdraži?

- S Tošetom, jer ga nažalost više nema, ali volim duete, jer volim da sarađujem sa kolegama. Vjerovali ili ne, nijedan duet nije bio planiran niti sam ikada nazvao nekoga za duet. Ili me kolege pitaju ili se sretnemo u studiju, kao što je to bio slučaj s Oliverom koji je došao čuti što radim, zezali smo se i snimili duet.

• Vaš drugi album je nazvan "Ljubomora". Da li ste Vi ljubomorni?

- Jesam, ali čini mi se da je to u nekim normalnim okvirima. Usudio bi se da kažem da sam čak i onoj ispodprosječnoj grupi ljubomornih. Korisna je i potrebna, jer te ponekad štrecne i probudi, ali nimalo zdrava ako je ima u velikim količinama. Bilo kakvi odnosi u kojima nema povjerenja su loši, a kamoli ljubavni.

• A da li ste ljubomorni na kolege?

- Ponekad, ali u pozitivnom smislu. Pomislim, kako dobru pjesmu ima ili je napravio neki dobar štos ili koncert i onda obično nazovem i čestitam na tome.

Opširnije u štampanom izdanju za 17. septembar