Sergej Ćetković u Nikšiću: Bolji i od CD-a

Kao gost iznenađenja pojavio se mladi crnogorski pjevač Vanja Radovanović, čest gost u gradu pod Trebjesom i veoma omiljen kod publike
124 pregleda 0 komentar(a)
Sergej Ćetković, Foto: Ivan Lončar
Sergej Ćetković, Foto: Ivan Lončar
Ažurirano: 02.09.2011. 17:48h

Gašenje reflektora i odbrojavanje bio je znak da na stadionu malih sportova u Nikšiću počne vrisak oduševljenja. Na sceni se pojavio Sergej Ćetković i kompozicijom „Dva minuta“ i zaboravljeno je tridesetominutno čekanje da koncert počne.

Iako ga u Nikšiću nije bilo pet godina to nije smetalo da nastave tamo gdje su stali – Sergej i publika pjevali su zajedno sve pjesme. I jedni i drugi nijesu krili oduševljenje, a Sergej je kazao da je koncert u Nikšiću jedan od boljih koje je održao posljednjih godina.

Kao gost iznenađenja pojavio se mladi crnogorski pjevač Vanja Radovanović, čest gost u gradu pod Trebjesom i veoma omiljen kod publike.

Nizale su se kompozicije, Sergej je „dirigovao“, a publika složno pjevala. Vrisak, aplauz, horsko pjevanje, sve su to bili dovoljni razlozi da i Sergej zaigra.

Među slušaocima bilo je pripadnika svih generacija – od najmlađih koji još nijesu progovorili prve riječi do baka koje su sa unucima slušale i uživali. Dva sata prošlo je kao „dva minuta“.

Nikšićka publika izgleda nenavikla i nenaučena da pjevače koje voli vrati na bis, stidljivo je pozvala Sergeja da otpjeva još koju kompoziciju.

I on se vratio, izveo još tri kompozicije i obećao da na sljedeći susret nikšićka publika neće morati da čeka pet godina.

„Pjeva kao na CD-u“, bio je komentar oduševljenih gledalaca. Onim što je pokazao, dokazao je da je i bolji „od CD-a“

Bonus video: