U Nikšiću i Podgorici prodato pola karata za koncert Ćetkovića

Nije želio da otkriva da li će na crnogorskom dijelu turneje “Dva minuta” imati goste
0 komentar(a)
Sergej Ćetković, Foto: Vesko Belojević
Sergej Ćetković, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 24.08.2011. 13:02h

Nakon šest godina, crnogorski kantautor Sergej Ćetković družiće se sa svojim fanovima u Baru i to 30. avgusta, dok su duplo manje na koncert čekali ljubitelji njegove muzike u Nikšiću, gdje je zakazan za 1. septembar i Podgorici gdje će se na Stadionu malih sportova družiti sa publikom 3. septembra.

" Mnogi su me kritikovali zašto sam ovoliko čekao, ali kako nemamo adekvatnih prostora gdje bih i zimi mogao da održim koncerte, za druženje sa fanovima sam morao da čekam ljeto. Posebno se radujem nastupu na Stadionu malih sportova Podgorici koji je za mene veoma značajan.

Jedva čekam da kranam sa koncertima, veoma sam nestrpljiv" priznao je na konferenciji za novinare održanoj u Buda baru jedini crnogorski pjevač koji je krajem prošle godine uspio da napuni i beogradsku Arenu.

Njegov producent Dragan - Gaga Popović istakao je da će sva tri koncerta biti spektakularna, i u produkcijskom smislu.

" Poseban akcenat bismo stavili na koncert u Podgorici koji će biti specifičan. On će ustvari biti na neki način, rimejk onoga koji je Sergej održao u Areni 10. decembra - ozvučenje od 1200 kw, bina od 120 metara kvadratnih sa ogromnim led ekranom" obećao je Popović.

Karte za ove muzičke spektakle već od sredine avgusta su u prodaji, a Sergej je neko za čije se koncerte uvijek traži ulaznica više. Prije tri godine u rekordnom roku rasprodao je pet koncerata u Sava centru, a slično je bilo i za spektakl u Areni.

Na pitanje kako je zadovoljan interesovanjem za crnogorski dio turneje, i u kojem se gradu karte najbolje prodaju, Ćetković je odgovorio:

" Zaista nijesam očekivao ovoliko interesovanje. Za Bar trenutno nemam informacije, ali što se tiče Podgorice i Nikšića, moram se pohvaliti da je više od pola karata rasprodato, što me je prijatno iznenadilo, najviše zbog toga što će večina upravo na dan koncerta tražiti kartu, što i ja često radim" otkrio je Ćetković.

Da li će neko gostovati - vidjećemo

Ipak, nije želio da otkriva da li će na crnogorskom dijelu turneje “Dva minuta” na kojoj promoviše stoimeni album objavljen prošle godine imati goste, kao što je to bio slučaj u Srbiji.

" Neka, ipak, ostane iznenađenje da li će biti i ko će biti gost. Ono što za sada mogu da kažem je da smo trenutno u pregovorima, i želimo da iznenadimo publiku" kazao je on.

Ove koncerte Ćetković će iskoristiti da snimi i spot za neku od numera sa aktuelnog albuma, kao što je to bio slučaj sa onim za kompoziciju “Ako boga znaš” čiji su kadrovi rađeni na Stadionu malih sportova kada je popularni pjevač otvorio “Podgoričko kulturno ljeto”.

Sponzor truneje je frima “Plantaže -13. jul”, čija je predtavnica Marija Rajković istakla da Ćetkovićeve koncerte svi željno isčekuju.

" Sergej kao i vino “Vranac” sinonim su za kvalitet. Muzika i vino su u neraskidivoj vezi, Sergejeva muzika šalje dobre vibracije, a naše vino odlično ide uz njegove pjesme" kazala je Rajković.

Bonus video: