Beogradski surf rock bend Threesome u Nikšiću i Podgorici

Bend je trenutno na turneji po regionu, a Živić kaže da im je u planu da nakon toga snime EP koji bi promovisali po Evropi
0 komentar(a)
Ažurirano: 16.08.2011. 16:04h

Nakon nastupa na festivalu Sinestezija u Herceg Novom, kao i prema riječima članova benda neplaniranog učešća na Gitarijadi u Đenovićima, beogradski surf rock bend Threesome održaće u srijedu i četvrtak koncerte u Nikšiću i Podgorici.

Prema riječima Petra Živića, basiste benda koji je prošle godine osvojio prvu nagradu na banjalučkom Demofestu, Threesome je spremio skoro sat vremena repertoara na kojem će se naći uglavnom autorska muzika uz nekoliko obrada starih surf rock hitova.

"Ne znamo šta tačno da očekujemo, s obzirom na to da prvi put nastupamo u Nikšiću i Podgorici. Raspitali smo se kod kolega koji su već nastupali tamo i rekli su nam da je uvijek sve bilo super, pa nema razloga da tako ne bude i sada. Mi ćemo se u svakom slučaju potruditi da napravimo dobru atmosferu", kaže on.

Živić je vrlo zadovoljan dosadašnjim nastupima po Crnoj Gori.

"U Herceg Novom smo svirali na platou kod katoličke crkve, u pitanju mnogo lijep ambijent za svirku. I u Đenovićima je bilo super, svirali smo pred nekih 300 ljudi, među kojima je bilo i djece i onih starijih. Do tog nastupa je došlo sasvim spontano, ljudi koji organizuju tu gitarijadu su nas čuli u Herceg Novom i pitali nas da sviramo uz tri lokalna benda", otkriva on.

Reakcije na njihov nedavno objavljeni spot za numeru "Chasing the Car Bandits" su pozitivne, kaže basista i dodaje da se tek čekaju komentari kada se pojavi album "Adriatic" u prodaji.

Bend je trenutno na turneji po regionu, a Živić kaže da im je u planu da nakon toga snime EP koji bi promovisali po Evropi.

Threesome, koji uz Živića čine Uroš Milkić (gitara) i Jovana Petrović (bubnjevi), će u srijedu svirati u Hacienda pabu u Nikšiću, gdje će ulaz biti jedan euro, dok će u četvrtak veče u kafiću Alan Ford ljubitelji njihove muzike moći da ih čuju besplatno.

Početak obje svirke zakazan je za 21.30.

Bonus video: