FreeJack spot za numeru "Uspomena" promovisao u marini Porto Montenegro

Spot je rađen je u Full HD rezoluciji i to ne standardnom kamerom, već po ugledu na modernu svjetsku produkciju
104 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 04.08.2011. 07:25h

Grupa FreeJack promovisala je spot za numeru "Uspomena" i to u marini Porto Montenegro. I post je takođe sniman u marini, tačnije u jednom od njegovih luksuznih apartmana, na pristaništu za mega jahte, kao i na jahti vlasnika Porto Montenegra, Pitera Manka.

Rađen je u Full HD rezoluciji i to ne standardnom kamerom, već po ugledu na modernu svjetsku produkciju.

"Spot govori o teretu uspomena koji nas često zadržavaju i zbog kojih ne možemo da ostvarimo ideje. Dok god postoje ne možemo da krenemo dalje, međutim, ovaj spot nije toliko tužan. Naprotiv, nosi pozitivnu poruku", istakao je Jovan Peričić frontmen grupe "FreeJack".

On je istakao da je snimanje spota trajalo duže zbog ideje koju na kraju nijesu realizovali, a zahvalio se i svima koji su pomogli da kompletna priča uspije.

Ova numera ujedno bi trebala da bude najava albuma koji je u pripremi, ali kako kaže Peričić publika će na njegovo objavljivanje morati da pričeka.

"Imam dovoljno pjesama za album, međutim, nije to zaokružena priča. Dok god ne budem zadovoljan i dok ne napravim cjelinu, neću objavljivati album", poručuje on.

Nakon što su prisutni odgledali spot, Jovan je uz prijatelje, koji bez njega nastupaju pod imenom "Kozmo" malo i zasvirao.

Tako su prisutni imali priliku da čuju numeru "Sjećanja" sa prvog albuma koji je objavljen 2008. godine pod etiketom "MACG-a",ali i kako uživo zvuči "Uspomena".

Nakon ove dvije numere Peričić se povukao i ostavio benda da zabavlja prisutne mežu kojima je bio i njegov kolega Duka Martinović.

Galerija

Bonus video: