"Električni orgazam" napunio KIC, publika oduševljena

Najprije je pjevao klavijaturista benda, da bi tek kod druge pjesme mikrofon preuzeo i sam Gile
88 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.07.2011. 08:05h

Da rok grupe i u periodu godišnjih odmora imaju svoju publiku u Podgorici pokazao je sinoćnji koncert beogradskog sastava "Električni orgazam".

Naime, iako su prethodna dva koncerta na krovu KIC-a doživjela debakl, organizatori Podgoričkog kulturnog ljeta mogu biti zadovoljni ovim od sinoć jer su napokon razbili "lošu karmu" i uspjeli da napune ovaj prostor.

Gile i ostali članovi "Orgazma" u KIC su stigli tačno na vrijeme, probijajući se kroz gužvu ispred "dragstora kulture", ali su koncert počeli sa malim zakašnjenjem od dvadesetak minuta.

Najprije je pjevao klavijaturista benda, da bi tek kod druge pjesme mikrofon preuzeo i sam Gile.

Svirku završili pjesmom "Nebo"

Publika je imala priliku da između ostalih čuje pjesme "Ti to možeš", "Igra rokenrol cela Jugoslavija", "Ne postojim", "Leptir", "Mister ministar", "Vise nisam tvoj", "Ja sam tezak kao konj", a koncert su nakon nešto više od sat vremena svirke odlučili da završe numerom "Nebo".

Međutim, publika ih je vrlo brzo vratila na bis i "natjerala" ih da otpjevaju "Kapetan Esid" gdje su prisutni po prvi i jedini put od Gileta dobila priliku da bez njegove pratnje otpjeva refren.

"Zlatni papagaj" za bis

Za bis su članovi "Orgazma" spremili i numeru "Zlatni papagaj". Pošto su se opet povukli sa bine, publici ovoga pšuta mnogo duže trebalo da ih vrate na drugi bis.

"Sad ću početi da pričam viceve" prokomentarisao je Gile i dodao:

"Kad završimo ovu pjesmu neka DJ pusti muziku", kazao je i počeo da svira "Locomotion".

Nakon pomenute numere članovi benda su se opet povukli, ali i pored pjesme koja se čula iz publike Gile i družina su bili neumoljivi i riješivši da se više ne vraćaju na scenu.

Za nešto više od sat i po svirke publika nije imala priliku da čuje neke od najvećih hitova ovog benda mežu kojima su i "Bejbe ti nisi tu", "Debela devojka", "Da si tako jaka" koje su mnogi napuštajući krov pjevušili.

Galerija

Bonus video: