Freemasons i Tom Novy takođe u Tivtu

Ulaz za sve tri žurke koje najavljuju početak druge edicije After beach parties je besplatan, a zagrijavanje za nastupe mega zvijezda počinje oko 16 časova.
0 komentar(a)
Ažurirano: 30.06.2011. 15:18h

Uoči ovogodišnjeg izdanja festivala After beach parties, osim argenitnske DJ zvijezde Hernana Cattanea, zagrijavanje za sezonu prave Freemasons i Tom Novy.

Drugi festival elektronske muzike After beach parties 2011, u organizaciji Nacionalne turističke organizacije i Montenegro event agencije, pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i održivog razvoja počinje 15. jula, a najaviće ga tri najaktuelnija imena svjetske DJ scene.

Kao što je već saopšteno, 8. jula u Almara beach clubu (Oblatno, Tivat) nastupiće Hernan Cattaneo, a za 12. i 13. jul zakazani su nastupi hitmejkera Freemasons i DJ Tom Novyja koji nam ove godine dovodi i pjevačicu Abigail Bailey.

Na žurci koja se željno isčekuje, na kojoj će ponovo u Crnoj Gori nastupiti Hernan Cattaneo (8. jula) kao lokalna podrška ovom magu na gramofonima nastupiće DJ tandem iz domaće organizacije Beat at Joe's - DJ Cule i DJ BeGood (back to back set), te i mladi nikšićki DJ Freaky Funk.

Nastupu britanskih hitmejkera Freemasons, koji će biti održan 12. jula na Almari, podršku će pružiti crnogorske snage BeGood i Lucky Dee, dok će za mix pultom stajati i bosansko-hercegovački DJ koji je svoju karijeru počeo u njemačkoj – DJ Marthin Klein.

Tom Novy, koji je i prošle godine bio gost festivala After beach parties, ove godine nam dovodi pjevačicu Abigail Bailey (13. jula), a muzičku podšku pružiće im DJ Cule, kao i Royales i Mr Jools koji će odraditi back to back set.

Ulaz za sve tri žurke koje najavljuju početak druge edicije After beach parties je besplatan, a zagrijavanje za nastupe mega zvijezda počinje oko 16 časova.

Bonus video: