Katanjo najavljuje žurke na plažama

Druga epizoda festivala After Beach Parties biće održana od 15. jula do 13. avgusta na deset atraktivnih lokacija na Crnogorskom primorju
83 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 21.06.2011. 11:55h

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg pilot projekta, festival After Beach Parties biće održan na Crnogorskom primorju i ovog ljeta, a kako najavljuju organizatori, uvertira u festival biće gostovanje jednog od najpoznatijih svjetskih DJ-eva Ernana Katanja (na slici), koji će biti održan 8. jula u Tivtu.

Druga epizoda festivala After Beach Parties biće održana od 15. jula do 13. avgusta na deset atraktivnih lokacija na Crnogorskom primorju, u opštinama Herceg Novi, Tivat, Kotor, Budva, Bar i Ulcinj, saopštili su organizatori. Do sada su nastupe na festivalu potvrdili DJ Tom Novi, Abigejl Bejli, ATCF, Paolo Barbato, “Miss Sam Divine” i rumunska dens senzacija INNA.

Najavljeno je da će, kao i prošle godine, ovog ljeta biti održano 300 nastupa domaćih i svjetskih DJ-eva i to na plažama: Forte Rose i Žalo u Herceg Novom, Almara beach i Maracaibo u Tivtu, Alibaba u Kotoru, Club 88 i Chill Out u Budvi, Cuba Libre u Sutomoru, Ibiza i Dolcinium u Ulcinju.

Kao svojevrsna uvertira festivala biće nastup svjetski poznatog Ernana Katanja koji će 8. jula, nedjelju dana prije početka festivala, u klubu Almara Beach u Tivtu obradovati fanove setom kroz koji se provlače electric house, tribal i progressiv zvuk.

S obzirom na to da festival After Beach Parties kroz svoj brend i naziv ističe poseban značaj održavanja popodnevnih žurki, u svrhu smanjenja buke u večernjim satima, svih 300 žurki koje će biti organizovane za vrijeme festivala počinju u 16 sati, a lokacije na kojima će se održati su izdvojene od smještajnih kapaciteta, navodi se u saopštenju.

Pokrovitelj festivala je Ministarstvo turizma i održivog razvoja, a organizatori Nacionalna turistička organizacija i Montenegro event agencija.

Kompletan program festivala biće uskoro dostupan na web adresi afterbeach.me.

Bonus video: