Počela prodaja ulaznica za Garden's Rock Planet festival u Podgorici

Istaknuto je da je broj ulaznica ograničen zbog kapaciteta bašte
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.06.2011. 16:57h

Počela je prodaja pojedinačnih ulaznica za prvu i drugu noć Nikšićko pivo Garden's Rock Planet festivala, koji će biti održan na krovu KIC-a Budo Tomović 2. i 3. jula.

Prema saopštenju organizatora, ulaznice se mogu kupiti na biletarnici KIC-a, a cijena je pet eura. Karte za obje noći festivala su još uvijek u prodaji i mogu se nabaviti po cijeni od osam eura na istom mjestu.

Istaknuto je da je broj ulaznica ograničen zbog kapaciteta bašte, pa su organizatori zamolili sve zainteresovane da zbog ogromnog interesovanja kupe karte na vrijeme.

Organizatori su saopštili da neće biti kašnjenja programa i pozvali publiku da dođe što ranije i podrži crnogorsku rock scenu

Obije noći će program početi u 19.30 nastupima crnogorskih bendova: Postmortem, Fade Out Sequence, They Killed Kenny, Žilet, Dementor, Abzofran, Gomila nesklada, BBC, H.a.n.t., Fetah Vibrations, Shin-ei, Manitou, Anja Zett, Dženi Blempro, Protocol, Deaf Voices, Emily Band, a pridružiće im se i DJ Bratski.

Organizatori su saopštili da neće biti kašnjenja programa i pozvali publiku da dođe što ranije i podrži crnogorsku rock scenu. Hedlajneri festivala su Block Out, koji će nastupiti 2. jula i Del Arno bend, koji će sljedećeg dana prvi put nastupati u Crnoj Gori u svojoj 25-ogodišnjoj karijeri.

Četvrti Garden's Rock Planet festival organizuje Udruženje za afirmaciju alternativne kulture.

Bonus video: