Ejmi otkazala dio evropske turneje, i bend ljut na nju

Svi koji su u subotu krenuli da vide Ejmi očekivali su od nje skandal. Samo niko se nije nadao tolikom skandalu.
0 komentar(a)
Ejmi Vajnhaus, Foto: News.com.au
Ejmi Vajnhaus, Foto: News.com.au
Ažurirano: 20.06.2011. 09:46h

Ovako nešto se nije vidjelo ni od Džima Morisona, izjavio je u subotu Mobi gledajući Ejmi Vajnhaus kako pokušava da otpjeva bilo što pred zabezeknutom publikom na Kalemegdanu, pišu srbijanski mediji.

Muzičar, koji je nastupio nakon Ejmi, otpočeo je svoju svirku pjesmom „Rehab“, ali je sa svojim fanovima na Tviteru podjelio zabrinutost za pjevačicino zdravlje. „Ne poznajem Ejmi Vajnhaus, ali se iskreno nadam da neko ko joj je blizak može da interveniše i nađe joj pomoć. Ovo je stvarno tužno“, napisao je on.

Svi koji su u subotu krenuli da vide Ejmi očekivali su od nje skandal. Samo niko se nije nadao tolikom skandalu.

"U životu nisam ništa slično vidio. Prvo sam pomislio da je to dio scenskog nastupa, da je to njena aura, dio imidža, pa će nakon 20 minuta početi ozbiljno s koncertom, ali kada sam vidio, nakon pola sata, da se to nije dogodilo, nisam mogao da vjerujem. Jadna devojka. Odjednom se sve to pretvorilo u neki rialiti šou i, što je najgore, vuče te da to i dalje gledaš",kaže voditelj Zoran Kesić, koji je bio na koncertu.

Organizatori kažu da su pjevačicu vidjeli na manje od minut, i to samo kada se pela na binu iz bekstejdža, pa otuda ne mogu ni da pretpostave odakle joj alkohol ili droga, pod čijim je uticajem vidno bila.

"Smještaj i prevoz organizuje i plaća njen menadžment. Ona je u Beograd stigla u pratnji menadžera i još jednog čovjeka i mi nismo mogli ni da joj priđemo. Zbog prirode ugovora, mi nismo mogli da utičemo na njen nastup, ni na to šta će svirati i pjevati, niti koliko. Svi smo jako željeli da je vidimo uživo u Beogradu, iako smo znali da je nešto slično ovome što se dogodilo moguće. Sve što smo mi mogli jeste odlična produkcija, koju smo i imali na Kalemegdanu",kaže Sagor Mešković ispred organizatora koncerta.

Prema njegovim rječima, niko nije zahtjevao povraćaj novca, a rekao nam je da je honorar pjevačici u cjelosti isplaćen još prije mjesec dana.

Inače, Ejmi je iz Beograda otišla odmah nakon nastupa. Kako smo saznali, muzičari koji s njom rade, a koji su pobrali simpatije svih u publici zbog svoje profesionalnosti, najvjerovatnije neće nastaviti saradnju s njom.

Otkazala ostale nastupe

Predstavnik za medije Ejmi Vajnhaus je poslije "nastupa" u Beogradu rekao da je plan da pjevačica nastupe “razredi” i to što prije, pa će tako evropsku turneju nastaviti tek u avgustu.

Iako je tek započela turneju, zbog „beogradske blamaže“ Vajnhaus je otkazala kocert u Istanbulu, zakazan za ponedeljak, ali i nastup u Atini koji je trebalo da održi u srijedu.

Psovanje, teturanje i gotovo nikakvo pevanje bili su razlog više da pjevačica ne nastupi u Turskoj i Grčkoj.

Pjevačica koja važi za svjetsku zvijezdu koja nikada ne otkazuje koncerte je rekla da je joj je veoma žao što se neće družiti sa svojim fanovima u Atini i Istanbulu.

"Uprkos osjećaju da želi da ispuni svoje obaveze, ona se složila sa svojim timom da nije u stanju da pred fanovima nastupi na najbolji mogući način, pa je odlučila da se vrati - kući", dodaje se u saopštenju koje je poslao predstavnik za štampu.

Bonus video: