Ejmi Vajnhaus se obrukala na koncertu u Beogradu

Sve je više ličilo na njen monolog, nego na koncert, a nepovezane rečenice i pozdravi su bili iritantni za publiku.
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.06.2011. 07:55h

Ejmi Vajnhaus izviždana je na koncertu koja je sinoć održan na Kalemegdanu, pa su mnogi otišli već u ponoć ne sačekavši da svoj nastup održi Mobi koji je nastupio poslije.

Kontoverzna pjevačica koja je prije koncerta u Beogradu provela nekoliko dana na liječenju zavisnosti od alkohola, prema svema sudeći se nije dovoljno izliječila, što se moglo vidjeti i po njenom ponašanju, pa su je posjetioci već u nekoliko navrata gađali papirima i manjim plastičnim predmetima.

"Ejmi smoruljo, uništila si mi pjesmu", uzvuknula je jedna od obožavateljki.

Pokušala da se obuje

Mnogi poznati koji su prisustvovali ovom, kako su organizatori najavili, velikom ljetnjem muzičkom spekatklu - nijesu željeli da komentarišu jer su bili razočarani njenim nastupom.

Poslije Ejmi, na Kalemegdanu je natupio Mobi, koji je opravdao očekivanja

Pjevačica je izašla na stejdž u 23 časa, umjesto prvobitno u 22.45. Sve je više ličilo na njen monolog, nego na koncert, a nepovezane rečenice i pozdravi su bili iritantni za publiku.

Pjevačica je prvo izašla na binu bez visokih potpetica, u jednom trenutku se spotakla, da bi zatim pokušala da obuje sandale, ali bezuspješno.

Kao što su mnogi mediji prenijeli, pjevačica je očigledno bila pijana, iako je hotelskom osoblju naređeno da uklanja sav alkohol iz njene sobe.

Aplauz za prateće vokale

Ono što je pjevala, više se moglo nazvati karaokama, a publika nije imala prilike da čuje njen veliki hit "Rehab" po kojem je i najpoznatija na ovdašnjim prostorima.

Nerazgovjetno je pozdravljala publiku u Atini i Njujorku, a fanovi razočarani koncertom pokušavali su da otpjevaju sami pjesme.

I njeni prateći vokali su koncert, prema svemu sudeći iznijeli, pa su u nekoliko navrata bili pozdravljeni burnim aplauzom.

Poslije Ejmi, na Kalemegdanu je natupio Mobi, koji je opravdao očekivanja, a svojim hitovima je oduševio publiku.

On je pjesmu "Why does my heart" posvetio beogradskoj publici, a na tom gestu ona mu je uzvratila burnim aplauzom.

Festival je počeo oko 18 časova kada je na stejdžu prvi nastupio DJ Selector iz Venecije, a za njima Elemental, Zemlja gruva i Bei the Fish.

Bonus video: