Festival Refresh početkom avgusta ponovo u Kotoru

Ulaznice za Refresh će se naći u prodaji od 1. jula, cijena paketa za tri dana iznosiće 20 eura, dok će jednodnevne ulaznice koštati 10 eura
0 komentar(a)
Ažurirano: 09.06.2011. 14:27h

Nakon prošlogodišnjeg gostovanja u Budvi, ovog ljeta se Refresh festival vraća u Kotor, gdje će biti održan od 4. do 6. avgusta, na staroj lokaciji, u diskoteci Maksimus.

Kako najavljuju organizatori, u svom petom izdanju Refresh donijeće trodnevnu žurku uz atraktivna DJ imena svjetske elektronske scene, a kao i uvijek do sad publici će se u sklopu festivala predstaviti i najzanimljiviji predstavnici elektronske scene iz Crne Gore i regiona. Njihova imena organizatori još nijesu saopštili.

Ulaznice za Refresh će se naći u prodaji od 1. jula, cijena paketa za tri dana iznosiće 20 eura, dok će jednodnevne ulaznice koštati 10 eura.

Refresh je ove godine otvorio konkurs za mlade između 18 i 24 godine koji žele preuzeti ulogu promotera, promoterki i PR lica za promociju festivala u Podgorici i gradovima primorja.

Konkurs će biti otvoren od 10. juna do 1. jula, navodi se u saopštenju. Traže se kandidati koji govore engleski jezik, koji su društveni, pozitivni i poznaju i prate Refresh festival i muzičku scenu, a na konkursu će se dodatno vrednovati vještina komunikacije i poznavanje Interneta, kao i rada na računaru uopšte.

Formular za prijavu na konkurs moći će da se preuzme na web adresi Refresha. Za dodatne informacije zainteresovanima na raspolaganju stoji broj info telefona 069/676-191 ili email office@hnscreative.com.

Ove godine će Refresh doživjeti svoje peto izdanje, a prethodnih godina su, pred oko 10 hiljada posjetilaca, na festivalu nastupali svjetski poznata DJ imena među kojima su Steve Angello, Nick Warren, Carl Craig, Dave Clark, Hernan Cattaneo i mnogi drugi.

Galerija

Bonus video: