U okviru kampanje REKOM-a: Koncert Perpera na terasi KIC-a 1. juna

Karte će se dijeliti od ponedjeljka do srijede na punktovima koji se nalaze u Hercegovačkoj ulici, Delta Cityju i na Rimskom trgu.
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.05.2011. 21:58h

Grupa “Perper” nastupiće 1. juna na terasi KIC-a Budo Tomović i to u okviru kampanje “Milion potpisa za REKOM” koji organizuje koalicija za REKOM.

"Ovaj koncert organizovali smo u cilju promocije REKOM-a, a odlučili smo se da ljubiteljima njihove muzike i svima koji podržavaju naše aktivnosti podijelimo karte za ovaj koncert. Karte ćemo dijeliti od ponedjeljka do srijede na našim punktovima koji se nalaze u Hercegovačkoj ulici, Delta Cityju i na Rimskom trgu, a već za vikend na tim mjestima zainteresovani mogu dobiti i detaljnije informacije. Svi koji žele da dođu na koncert grupe “Perper” moraće da na ulazu pokažu kartu ", istakala je, ispred organizatora, Mirela Rebronja.

Od gitariste grupe “Perper” Aleksandra Radunovića Popaja saznali smo da će u srijedu svi koji dođu imati priliku da čuju njihov standardni repertoar sastavljen od starih, ali i hitova sa posljednjeg albuma.

"To je nekih dva sata svirke, u okviru kojih ćemo izvesti naše stare pjesme dok ne objavimo neke nove", dodao je Radunović.

Na pitanje, da li grupa “Perper” već sprema nove pjesme odgovara:

"Pa, počeli smo da razmišljamo o tome, što je prvi korak. Sada smo više posvećeni organizaciji dvadesetogodišnjice benda. Ne vjerujem da će biti obilježena albumom, prije mislim da ćemo za taj jubilej organizovati neki neobičan koncert", otkrio je Radunović.

Početak koncerta planiran je za 21 sat i 30 minuta.

Bonus video: