Albumi grupa Nežni Dalibor, URGH! i Bei the Fish besplatno na internetu

Beogradski alternativni hard core sastav URGH! je poslije 10 godina diskografske pauze objavio album "Pozorište surovosti".
66 pregleda 0 komentar(a)
Nežni Dalibor, Foto: Exitmusic.tv
Nežni Dalibor, Foto: Exitmusic.tv
Ažurirano: 20.05.2011. 16:11h

Tri regionalna benda, Nežni Dalibor, URGH! i Bei the Fish, ovih dana su svoja nova izdanja objavila kao besplatan downoload.

Drugi album Nežni Dalibora "Normalan život" može se preuzeti sa exitmusic.tv.

"Normalan život zato što se ovaj album više bavi trivijom i preispitivanjem tog čuvenog pojma normalan život (naravno, iz našeg ugla). Svi kao da znaju šta je to, ali kad se zamisliš nekako ti definicija izmiče. Znaš svakako šta nije, ali šta jeste?", objasnio je naziv albuma gitarista i vokal Ivica Marković.

"Ovaj album je poprilično istraživački nastrojen što se tiče žanrova. Igrali smo se, džemovali što bi se reklo, i ispalo je svašta. Počujte cijeli album i vidjećete", rekao je on.

Beogradski alternativni hard core sastav URGH! je poslije 10 godina diskografske pauze objavio album "Pozorište surovosti" koji je, takođe, dostupan za besplatno preuzimanje na njihovoj web stranici urgh-urgh.com. Snimljen je još 2009. u Bigzu, a gost na albumu je Zoja (Lira Vega).

I makedonski bend Bei the Fish je fanovima besplatno ponudio novi album "Just an Idea!? atto primo", koji danas izlazi na na sajtu MTV-a. U pitanju je treći album grupe koji predstavlja prvi dio duplog izdanja čije je objavljivanje u digipack varijanti najavljeno za 17. oktobar.

Sve pjesme sa novog albuma je napisao, aranžirao i producirao Ognen Anastasovski, dok je na pojedinim numerama sarađivao sa Valentinom Minovskom i Olom Dios, a Karolina Gočeva u dvije numere gostuje kao prateći vokal.

Bonus video: