Prvi put Crnoj Gori: "Hladno pivo" očekuje ludilo!

"Aspolutno smo uzbuđeni i radujemo se našoj prvoj posjeti Crnoj Gori. Očekujemo ludilo", kaže Kekin.
106 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.05.2011. 17:34h

“Hladno pivo”, jedan od najpopularnijih hrvatskih bendova, potvrdio je ono o čemu su “Vijesti” ranije pisale - da će ovog ljeta konačno održati koncert pred crnogorskim fanovima. I to ne jedan, već dva uzastopna.

Na njihovom zvaničnom web sajtu objavljena su dva datuma nastupa u Podgorici, 23. i 24. jun, a koncerti će se odvijati na terasi Kulturno-informativnog centra "Budo Tomović".

“Aspolutno smo uzbuđeni i radujemo se našoj prvoj posjeti Crnoj Gori. Konačno smo se, nakon 20 godina koliko sviramo, uspjeli dogovoriti i za datum i za lokaciju”, izjavio je za “Vijesti” Mile Kekin, frontmen “Hladnog piva”.

“Aspolutno smo uzbuđeni i radujemo se našoj prvoj posjeti Crnoj Gori. Očekujemo ludilo", kaže Kekin

“Očekujemo ludilo. Do sada nam je stizao veliki broj poruka preko Facebooka od strane naših fanova iz Crne Gore, tako da ćemo doći sa velikim optimizmom i potruditi se da napravimo dobru atmosferu u Podgorici”, kaže Kekin dodavši da će bend odsvirati kompletan novi materijal, s obzirom na to da je ova turneja pokrenuta sa ciljem da promoviše album “Svijet glamura”, ali će uz to, za sve njihove fanove koji ih nikada do sada njijesu čuli uživo, svirati čak i najstarije hitove.

“Mjesto održavanja koncerta nije neka velika sportska dvorana i smatramo da je premalo da bi svi ljudi koji žele mogu da dođu, tako da ćemo svirati dvije noći. Smatram da je lokacija odlična, jer će biti malo intimnija i ljepša atmosfera, a i imaćemo vremena da malo prošetamo po gradu. Ja nikad nijesam bio u Podgorici i jedva čekam da dođemo i da se družimo sa našom publikom tamo”, objasnio je Kekin, zašto su se odlučili da sviraju dvije noći zaredom.

Na pitanje da li postoji mogućnost da “Hladno pivo” ove godine nastupi još negdje po Crnoj Gori, osim u Podgorici, frontmen zagrebačkog benda kaže: “Apsolutno, mislim da je ovo početak jednog divnog prijateljstva

Na pitanje da li postoji mogućnost da “Hladno pivo” ove godine nastupi još negdje po Crnoj Gori, osim u Podgorici, frontmen zagrebačkog benda kaže: “Apsolutno, mislim da je ovo početak jednog divnog prijateljstva i nema razloga da od sada pa nadalje budemo stalni gosti kod vas”. Ove sedmice koncertom u Čakovcu započeće turneja popularnog zagrebačkog benda po zemljama bivše Jugoslavije koja nosi naziv “Dodvoravanje”. Kako se navodi na zvaničnom web sajtu “Hladnog piva” “Dodvoravanje” je proljećno/ljetnji dio ovogodišnje turneje, prije velike dvoranske turneje na jesen/zimu 2011. koja će započeti koncertom u zagrebačkoj “Areni”.

Informacije u početku prodaje karata za podgoričke koncerte i njihovoj cijeni “Vijesti” će objaviti uskoro.

Bonus video: