DJ organizacija Beat at Joe's slavi četvrti rođendan u Marketu

U skladu sa dosadašnjom tradicijom, Beat at Joe\'s će interesantno upakovane diskove sa miksevima članova ekipe podijeliti svima koji dođu na proslavu
55 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 20.04.2011. 15:33h

DJ organizacija Beat at Joe's u četvrtak će u klubu Market, u Podgorici, proslaviti svoj četvrti rođendan. U okviru rođendanske žurke nastupiće članovi ove organizacije, DJ-evi Be Good, Cule, GileRZ, Mr Montech, Solution i Vlado Marković.

"Prošlo je dosta vremena od našeg posljednjeg okupljanja i sada je pravi povod da pružimo dobru zabavu našim prijateljima i fanovima. Obećali smo da ćemo se ovaj put duže družiti, tako da će žurka trajati sve do tri sata poslije ponoći", izjavio je Aleksandar Gilić, poznatiji kao DJ GilleRZ.

On je otkrio da su, u skladu sa dosadašnjom tradicijom, Beat at Joe's spremili pregršt diskova, interesantno upakovanih sa šaljivom parodijom na Politikin zabavnik na poleđini, koji sadrže mikseve članova njihove ekipe, a koji će biti podijeljeni svima koji dođu da proslave četvrti rođendan ove organizacije.

GilleRZ nije krio ni svoje zadovoljstvo lokacijom na kojoj će se sve odviti.

"Imamo na raspolaganju dobar klub, sa velikim kapacitetom i dobrim zvukom. Ne želimo da nastupamo po svakakvim rupama", rekao je on.

Prisjećajući se posljednje četiri godine rada organizacije Beat at Joe's, Gilić je zadovoljan postignutim.

Mr Montech

"Veoma sam zadovoljan s obzirom na situaciju. Svi smo dosta angažovani oko toga što radimo, i pored toga što niko ne živi od ovoga već nam je svima muzika hobi, da tako kažem", objasnio je Gilić dodavši da on i njegova družina vole to što rade i pokušavaju da promovišu što više pravaca underground elektronske plesne muzike.

On je veoma zadovoljan odzivom publike u ove četiri godine, ali je skrenuo pažnju na par faktora koji otežavaju rad organizacije Beat at Joe's i uopšte popularizaciju elektronske muzike u glavnom gradu Crne Gore.

Be Good

"Problem je što ne postoji klub u kojem se stalno okupljamo. Nema klubova striktno za ovakvu vrstu muzike, nema kluba koji ima izgrađen stil, nego je jedno veče elektronska muzika, drugo veče akustična gitara, treće veče narodnjaci... I onda je publika primorana da šeta od kluba do kluba sa svakim novim dešavanjem", kazao je dodajući da su Beat at Joe's nailazili i na slabu podršku sponzora, institucija kulture i lokalnih vlasti, pa su do sada, prema njegovim riječima, kao po onoj staroj narodnoj "niko nije prorok u svom selu", više podrške dobijali od ljudi sa strane.

Ipak, da ne bude sve tako crno, Gilić je izdvojio crnogorske medije kao svijetlu tačku u cijeloj priči, objasnivši da su sa raznim domaćim televizijama, radio-stanicama i novinama uvijek dobro sarađivali.

Momci iz Beat at Joe's ekipe nošeni svojim entuzijazmom nastaviće i dalje u svom stilu da organizuju razne žurke i festivale, pa će prema riječima Gilića sjutrašnji Birthday Party biti uvertira za neka buduća iznenađenja koja će prirediti ljubiteljima elektronskog zvuka do ljeta.

Žurka će početi u 22 sata, ulaz će koštati tri eura, a organizatori kao i uvijek do sada obećavaju kvalitetnu zabavu.

Bonus video: