Ella Dvornik: Da sam u Holivudu bilo bi mi predobro

Ella želi da osnuje bend, a na njen konkurs se, samo pet dana od objavljivanja, prijavilo više od 500 muzičara iz cijele Hrvatske
74 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 20.04.2011. 15:25h

Ella Dvornik, ćerka legendarnog Dina Dvornika, odlučila je da krene očevim stopama i upusti se u muzičke vode. Ona je nedavno objavila svoj potencijalni hit, pjesmu koja nosi naslov "Vrati mi sve" i može se preslušati na sajtu YouTube.

U emisiji Exkluziv Tabloid, na RTL televiziji predstavila je svoj prvi singl i izjavila da smatra da će se njen prvi izlet u muzičke vode svidjeti mlađoj publici. Međutim, sudeći po njenim riječima, Dvornikova ne očekuje previše koristi od buduće slave koju joj hrvatski mediji predviđaju.

"Da sam u Holivudu bilo bi mi predobro. U Hrvatskoj biti poznat baš nema nekakve velike svrhe", izjavila je novopečena pjevačica za pomenutu emisiju.

Ova zvijezda u usponu, kako je već nazivaju hrvatski mediji, želi da osnuje i bend koji će je pratiti, pa je početkom aprila objavila konkurs na koji se mogu prijaviti svi mladi muzičari koji žele nastupati sa njom. Pet dana od objave konkursa, već se prijavilo više od 500 muzičara iz cijele Hrvatske.

"Presretna sam zbog ovolikog odjeka! Drago mi je što su moji vršnjaci širom Hrvatske shvatili da je ovo super prilika. Jedva čekam da upoznamo kandidate i počnemo raditi", bila je njena reakcija povodom veoma uspješnog odziva na konkurs.

Audicija 30. aprila

Velika audicija na kojoj će se odabrati budući članovi njenog benda održaće se 30. aprila u Zagrebu. U međuvremenu, Ella snima spot za svoj prvi singl, pod rediteljskom palicom Radoslava Jovanova - Gonza.

Audio-vizuelno start njene muzičke karijere podsjeća na kombinaciju Lejdi Gage i ex-Yu pop zvijezda iz 80-ih kao što su Marina Perazić i Bejbi Dol, a u narednom periodu vidjećemo da li će mlada pjevačica postati nova velika zvijezda na hrvatskom estradnom nebu ili će ostati u sijenci slave njenog oca.

Galerija

Bonus video: