Egzit traži preko 1.000 volontera iz cijelog svijeta

Volonteri na Egzit festivalu imaće obezbijeđen ulaz i boravak na festivalu nakon završetka propisanog radnog vremena, kao i besplatan boravak u Egzit vilidžu.
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.04.2011. 14:43h

Organizatori Egzit festivala, koji će se održati od 7. do 10. jula u Novom Sadu, uskoro će pokrenuti konkurs za volontere.

Kako se navodi u saopštenju, festival i ove godine otvara vrata za preko hiljadu volontera iz cijelog svijeta koji će dobiti priliku da rade u sektorima marketinga, protokola, u pres centru, programskoj produkciji, na izgradnji, šankovima, ulazima, akreditovanju, u obezbijeđenju, Egzit vilidžu i drugim brojnim segmentima festivala.

Konkurs za prijave trajaće dvije nedjelje, a biće otvoren od 1. do 15. maja. Svi mladi ljudi koji žele da se uključe i postanu dio ove organizacije, moći će da se prijave preko aplikacije na zvaničnom sajtu festivala (exitfest.org).

Konkurs za prijave trajaće dvije nedjelje, a biće otvoren od 1. do 15. maja.

Volonteri na Egzit festivalu imaće obezbijeđen ulaz i boravak na festivalu nakon završetka propisanog radnog vremena, kao i besplatan boravak u Egzit vilidžu, obezbijeđenu ishranu u toku smjene i besplatne tokene za piće. Po završetku festivala volonteri će dobiti sertifikat kao priznanje o volontiranju, navode organizatori. Volontiranje će trajati od 4. do 12. jula 2011. na festivalu Egzit u Novom Sadu, najviše šest sati u toku jedne smjene.

Egzit će ove godine takođe pokrenuti akciju pod nazivom "Moja ekipa na Egzitu" u kojoj će svim studentima u regionu dati posebnu ponudu. Počevši od 18. aprila, pa sve do 15. maja ili isteka zaliha u sklopu akcije "Moja ekipa na Egzitu" jedan od najvećih festivala jugoistočne Evrope stimulisaće grupnu kupovinu. Na četiri, pet, šest ili sedam kupljenih festivalskih ulaznica dobija se jedna gratis, dok se za osam ili više dvije gratis i majice za sve kupce. Pilikom kupovine svi kupci će morati da dokažu status studenta predajom fotokopije indeksa.

U Crnoj Gori ova akcija će se sprovesti u Turističkoj agenciji Egzit travel koja se nalazi u Njegoševoj ulici 49, u Podgorici. Cijena festivalske ulaznice za crnogorske građane iznosi 59 eura.

U Crnoj Gori ova akcija će se sprovesti u Turističkoj agenciji Egzit travel koja se nalazi u Njegoševoj ulici 49, u Podgorici. Cijena festivalske ulaznice za crnogorske građane iznosi 59 eura.

Do sada su na Egzitu svoje nastupe potvrdili Arcade Fire, Portishead, Jamiroquai, Pulp, Grinderman, Underworld, Magnetic Man, Deadmau5, Beirut, Hadouken!, Bad Religion, House of Pain, Digitalism, Fedde Le Grand, James Zabiela, Gramophonedzie, Petrol, Partibrejkers i mnogi drugi.

Prije par dana potvrđeno je da će 8. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi nastupiti i harizmatična britanska pop zvijezda, porijeklom sa Šri Lanke, M.I.A., koja je 2008. najavljena kao izvođač na ovom festivalu, ali je njen nastup tada otkazan.

Bonus video: