"2 minuta" Sergeja Ćetkovića najprodavaniji strani album u Hrvatskoj

Ćetković je, nakon što je njegov album "2 minuta" objavljen 14. februara, održao koncertnu promociju u zagrebačkom klubu Shamballa
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.04.2011. 13:39h

Podgorica - Album “2 minuta”, popularnog crnogorskog pop pjevača Sergeja Ćetkovića, prema službenim rezultatima najprodavanije je strano muzičko izdanje u Hrvatskoj prošle nedjelje.

“Zadovoljan sam rezultatima koje sam do sada postigao u Hrvatskoj. Moje pjesme su i ranijih godina bile slušane, ali ovog puta pojavom albuma koji sam izdao za “Aquarius Records” one su se našle na top-listama i zauzimale prvih nekoliko mjesta. Drago mi je što je produkcijska kuća Nobilo-Cetinski stala iza mog albuma i na adekvatan način odradila promociju”, kazao je za “Vijesti” Ćetković, koji je dodao da će na teritoriji Hrvatske održati do kraja godine nekoliko koncerata.

Na pitanje da li će imati uskoro nastupe i u Crnoj Gori, Ćetković odgovara:

“Pregovaramo i već u julu ćemo imati nastupe u Podgorici, Nikšiću i Herceg Novom. Održaću turneju po Crnoj Gori, a da li će u nju biti uključeni još neki gradovi za sada ne mogu da kažem”.

On je dodao da će svoje fanove obradovati DVD izdanjem sa koncerta iz beogradske Arene koje će se naći uskoro na tržištu.

Inače, sa posljednjeg albuma “2 minuta” izdvojile su se numere “Znaj da moja si”, “Ne ljubi me”, “ Dal me oči varaju”, “Pronađi me”, “Nisu dali da te volim”, kao i “Ljuska oraha” za koju je nedavno objavio i spot.

Sergej Ćetković je do sada objavio pet studijskih albuma, a za njih dobio velika priznanja u Crnoj Gori i Srbiji, a prošle godine u Beogradu je nagrađen Oskarom popularnosti za pjevača godine.

Bonus video: