Beogradski bend Rejn Dilej najavljuje album

Pored autorskih, na albumu će se naći i obrada pjesme "Nothing... (The March of Death)", legendarnog irskog doom metal benda Mourning Beloveth.
0 komentar(a)
Ažurirano: 12.04.2011. 18:16h

Beogradski fusion metal bend Rejn Dilej objavio je spot za singl "Shiseido" koji najavljuje album njihov treći album "Slumber Recon". Prema saopštenju benda spot, koji je režirao Filip Cerović, se sastoji od scena u kojima bend izvodi pjesmu kao i scena brazilske džiu-džicu borbe.

Novi album beogradskog metal benda, kako kažu, snimljen je u studiju Stretch pod producentskom palicom Aleksandra Đorđića, a biće objavljen u toku ovog mjeseca.

"Sastoji se iz sedam autorskih pjesama koje su orijentisane prevashodno ka post-hardcore i death/doom metal zvuku, sa uplivima različitih žanrova kao što su jazz, neo-klasika, bossa nova itd.", navodi se u saopštenju, uz napomenu da su na CD gostovale i djevojke iz vojvođanskog kvinteta Antem.

Pored autorskih, na albumu će se naći i obrada pjesme "Nothing... (The March of Death)", legendarnog irskog doom metal benda Mourning Beloveth, kao i remiks pjesme "Selena" koju potpisuje izvjesni w#6.

Rejn Dilej formiran je 2003. u Beogradu, a čine ga Bojana Milosavljević (vokal), Dušan Pešić (gitara, vokal), Željko Zec (gitara), Stefan Radojković (bas) i Marko Mrčarica (bubnjevi).

Bonus video: