TAP 011: Ako bude ponuda, dolazimo i u Crnu Goru

Tapovci su se nakon 13 godine pauze okupili, i izazvali veliku pažnju javnosti i publike koja je u nekoliko hiljada došla na koncert u Areni.
0 komentar(a)
tap 011, Foto: Wikipedia
tap 011, Foto: Wikipedia
Ažurirano: 08.04.2011. 17:33h

Iako je bilo najavljivano da će održati samo jedan povratnički koncert u Beogradskoj areni, grupa “Tap 011” je odučila da malo prošara Srbijom. Održala je koncert i u Nišu, a Ivana, Goca, Milan, Đole i Pera će rado posjetiti i Crnu Goru, ukoliko dobiju dobru ponudu.

Na pitanje kako je protekao koncert u Beogradskoj areni, te da li će, s obzirom na to da su nastavili sa koncertima, uskoro posjetiti Crnu Goru, Goca Tržan je za “Vijesti” odgovorila:

"Koncert je bio iznad svih očekivanja. Jedan od najljepših u mom životu. Jedva čekamo da dođemo u Podgoricu, ako bude pravih ponuda, sigurno dolazimo. Dogovorili smo se da se okupljamo samo u posebnim prilikama, a koncerti to sigurno jesu. Čini mi se da svi proživljavamo novu mladost. Data nam je još jedna šansa u životu da pokažemo ko je bio i ostao najjači."

Tapovci su se nakon 13 godine pauze okupili, i izazvali veliku pažnju javnosti i publike koja je u nekoliko hiljada došla na koncert u Areni, propraćen mnogim uticajnim javnim ličnostima, a moralnu podršku su dobili i od Novaka Đokovića, na čemu su mu posebno zahvalni.

Bonus video: