Mobiju dojadile muzičke zvijezde i ne želi da sarađuje sa njima

Mobi, šest puta nominovan za nagradu Gremi, snimio je devet studijskih albuma od kojih je posljednji "Wait For Me" iz 2009.
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.04.2011. 15:59h

Američki muzičar Mobi odbacio je mogućnost ponovne saradnje s poznatim izvođačima i kao razlog naveo "njihovu aroganciju", prenio je Toronto san."Kada imate posla s poznatima, u njihovom okruženju je još 50 ljudi. Ima i arogancije i nadmenosti", naveo je 45-godišnji muzičar čije je pravo ime Ričard Melvil Hol."Radio sam s raznim ljudima - od 'Metalike' do Britni Spirs, od Ozija Ozborna do Majkla Džeksona i 'Bisti Bojza'. Imam zaista čudnu radnu biografiju", ispričao je Mobi televiziji OK.Muzičar je naveo da trenutno najviše voli da radi s prijateljima.

"Kada radite s prijateljima, oni dođu kod vas, snimate muziku, napravite špagete, gledate 'Simpsonove', izađete na piće. Atmosfera je mnogo opuštenija nego kada pokušavate da sarađujete s rok zvijezdama. Rok zvijezde su gnjavatori", ocjenio je Mobi.Mobi, šest puta nominovan za nagradu Gremi, snimio je devet studijskih albuma od kojih je posljednji "Wait For Me" iz 2009.Među njegovim hitovima su "Go", "Porcelain", "Natural Blues", "Why Does My Heart (Feel So Bad)", "We Are All Made Of Stars" i "Lift Me Up".Novi Mobijev album "Destroyed" stići će u prodaju 16. maja.

Bonus video: