Preslušajte novi album The Weeknd-a na portalu Vijesti

The Weeknd je fanovima putem društvenih mreža najavio da mogu da očekuju novu muziku ovog petka, a albumom ”My Dear Melancholy,“ vraća se korenima – mračnom R zvuku
1 komentar(a)
The Weeknd, Foto: Shutterstock
The Weeknd, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 02.04.2018. 14:35h

Na opšte iznenađenje fanova jedan od najvećih pop muzičara današnjice, Abel Tesfaye, poznatiji kao The Weeknd, predstavio je potpuno novi mini-album naslova “My Dear Melancholy”!

The Weeknd je fanovima putem društvenih mreža najavio da mogu da očekuju novu muziku ovog petka, a albumom ”My Dear Melancholy,“ vraća se korenima – mračnom R&B zvuku.

Album možete da preslušate na portalu Vijesti.

Pomenuto izdanje donosi šest novih pesama, na kojima je The Weeknd sarađivao sa producentima kao što su Frank Dukes, Guy-Manuel de Homem-Christo (Daft Punk), Skrillex, Mike Will Made-It,..., a na dve pesme se pojavljuje i Gesaffelstein – francuski producent i DJ specifičnog stila.

Za Weeknd-a je ovo prvo izdanje nakon prošlogodišnjeg, veoma uspješnog albuma “Starboy”, i saradnji sa čitavom paletom muzičara, među kojima su Lana Del Rey, Future, French Montana, Gucci Mane, Nav, Lil Uzi Vert, Kendrick Lamar...

Bonus video: