Share traži DJ-eve

Share konferencija, koja će se održati od 7. do 9. aprila u Beogradu, otvorila je konkurs za mlade disk džokeje.
0 komentar(a)
Ažurirano: 28.03.2011. 16:23h

Svi zainteresovani mogu postaviti svoj DJ miks na sajt konferencije shareconference.net, a posjetioci sajta će moći da glasaju za svoje favorite. Na osnovu broja glasova, tehničkog kvaliteta miksa i izbora numera, žiri će odabrati 20 pobjednika koji će imati priliku da se oprobaju kao izvođači na Share konferenciji u Domu omladine Beograda, 8. i 9. aprila, objavljeno je na sajtu konferencije.

Kako organizatori najavljuju takmičenje će se za odabrane nastaviti na festivalu uživo, u formi duela. Istovoremeno će nastupiti po dva DJ-a, a publika će nositi slušalice preko kojih će moći da izaberu kanal onog koji im se više dopada, te će se na osnovu toga odrediti i pobjednik.

Share konferencija je festival pokrenut od strane State of Exit fondacije koji će, prema riječima organizatora, okupiti međunarodne zvijezde Internet i društvenog aktivizma, umjetnike iz sfere novih medija i priznate muzičare. Dom omladine Beograda sa tri sale biće centralna lokacija festivala, a još 8 beogradskih klubova ugostiće oko 700 regionalnih "lidera mišljenja" i, prema očekivanjima organizatora, oko 15.000 domaćih i inostranih posjetilaca.

Među izvođačima koji će nastupiti u muzičkom programu su Tricky, Carl Craig, Beardyman, Jimmy Edgar, Does It Offend You Yeah i mnogi drugi.

Bonus video: