Novi spot Sergeja Ćetkovića od petka na televizijama

Ovo je četvrta pjesma s posljednjeg, petog studijskog albuma Ćetkovića koja je dobila spot, ali ujedno treća za koju su kadrovi snimljeni u Velikoj Britaniji
173 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.03.2011. 17:05h

Spot za numeru “Ljuska oraha” sa aktuelnog albuma crnogorske zvijezde Sergeja Ćetkovića od petka će biti emitovan na crnogorskim televizijama, kao i onima u regionu. Sama promocija spota desiće se u klubu Shamballa u Zagrebu na kojoj se očekuje veliki broj novinara i Sergejevih kolega iz Hrvatske.

"Spot će od petka početi da se vrti na svim TV stanicama u regionu, a njegovu promociju pravimo u Hrvatskoj jer nam se poklapa s koncertom", objasnio je Ćetković za “Vijesti”.

Ovo je četvrta pjesma s posljednjeg, petog studijskog albuma Ćetkovića koja je dobila spot, ali ujedno treća za koju su kadrovi snimljeni u Velikoj Britaniji.

Naime, pored numere “Dva minuta” za čiji je video snimanje bilo organizovano u Londonu, u Velsu su urađeni i kadrovi koje smo imali priliku da gledamo u spotu za kompoziciju “ Da l’ me oči varaju”. Jedino je, kada je u pitanju posljednji album, onaj za pjesmu “Znaj da moja si” snimljen na Adi u Crnoj Gori.

"Tokom tri dana snimanja, u mjestu koje se zove Sent Dejvids, zaista sam uživao u predivnim predjelima Velsa. Taj sudar surove klime, predivnih žitnih polja, koji se prepliću sa turobnom obalom i pješčanom plažom, bili su definitivno inspirativni, kako za mene, tako iza čitavu ekipu na čelu sa producentom Sam Clewsom iz studija “D3 Pictures” iz Londona.

Sljedeći spot vjerovatno za pjesmu "Samo tvoj"

Tu je i moj nezaobilazni saradnik, odnosno direktor fotografije Zoran Veljković, koji je ovjekovječio ove prekrasne predjele. U spotu se pojavljuje manekenka modne agencije “Mustard Model Agency” Faith Trickett, koju ćete imati prilike da vidite u spotu", istakao je Sergej, koji je i ovoga puta bio zadužen za režiju i scenario.

Neke od kadrova koji su iskorišćeni za spot, publika je imala priliku da vidi na njegovom koncertu u Areni koji je održan krajem prošle godine. I ovaj spot, na koji je publika malo duže čekala, ostvaren je u saradnji s generalnim sponzorom Sergejevog posljednjeg albuma - kompanijom “13. jul Plantaže”, a na pitanje koju će sljedeću numeru ekranizovati kratko je odgovorio: To će najvjerovatnije biti “Samo tvoj".

Pored promocije spota, Ćetković se ovih dana uveliko sprema za nastavak regionalne turneje “Dva minuta” u Hrvatskoj u okviru koje će promovisati i istoimeni album, koji je za naše tržište objavljen sredinom prošle godine, a njegovim ljubiteljima u toj zemlji dostupan je tek odskora.

Novi projekat popularni crnogorski muzičar će promovisati u Zagrebu, gdje će i nastupiti u okviru aktuelne turneje „Dva minuta”

Bonus video: