Rijana: Tata je zarađivao na mojoj muci

Otkrila je da je njen otac zarađuje na njenim problemima i Prodavao laži tabloidima nakon što je prebio bivši momak Kris Braun.
59 pregleda 0 komentar(a)
Rijana, Foto: Reuters
Rijana, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.03.2011. 16:08h

Pop zvijezda Rijana je u intervjuu za aprilsko izdanje časopisa “Vogue” otkrila da njen otac zarađuje na njenim problemima.

Osim što je, kako navodi, prodavao laži tabloidima nakon što je prebio bivši momak Kris Braun, Ronald Fenti je, prisjetila se Rijana, bio nasilan prema njenoj majci.

Da se kćerkini problemi mogu unovčiti, Fenti je shvatio 2009, nakon incidenta sa Braunom.

“To je bilo prvi put. Poslije napada moj otac je prodao gomilu laži. U tim trenucima nijednom me nije nazvao da pita kako sam, jesam li živa... ništa. Sve što je uradio bilo je to da je zaradio mnogo novca na račun moje nesreće. I opet je to uradio”, izjavila je Rijana, dodajući da je sada medijima prodao njene fotografije iz djetinjstva.

Dvadesetrogodišnja zvijezda mu je na tome prilično zamjerila.

“Slušaš grozne priče o ljudima koji izdaju svoje slavne prijatelje, i nikada ne pomisliš da će ti to učiniti sopstveni otac. Očevi bi trebalo da štite svoje kćerke”, ogorčena je Rijana.

Otkrila je da je njen otac zarađuje na njenim problemima i Prodavao laži tabloidima nakon što je prebio bivši momak Kris Braun.

To što je zarađivao na njenoj muci, slomilo joj je srce i kaže da nema želju da ostvari kontakt sa ocem.

Sa druge strane, pedesetsedmogodišnji Ronald, tvrdi kako su on i kćerka popravili loše odnose nakon njene posjete rodnom Barbadosu, na Božić prošle godine.

Bonus video: