Slavko Kalezić promovisao prvu pjesmu i spot

Za Vijesti je rekao da je njegovo stupanje u svijet muzike bio prirodan slijed okolnosti, s obzirom da mu je, kako kaže, na Akademiji pjevanje bilo specijalnost
90 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 25.02.2011. 13:12h

Crnogorski glumac, a od sinoć i pjevač, Slavko Kalezić, promovisao je svoju prvu pjesmu i spot “Muza” u podgoričkoj diskoteci "The Market".

Za Vijesti je rekao da je njegovo stupanje u svijet muzike bio prirodan slijed okolnosti, s obzirom da mu je, kako kaže, na Akademiji pjevanje bilo specijalnost.

"Ipak, ja nijesam pjevač, ja sam glumac koji se bavi pjevanjem. Gluma je moja profesija", naveo je on i dodao da mu je pjevanje samo hobi, i pored toga što je najavio da će ubuduće, uporedo sa glumačkom, nastaviti da gradi muzičku karijeru.

Prema njegovim riječima, neće se koncentrisati samo na Crnu Goru - kontakti sa izdavačkim kućama u regionu već su uspostavljeni.

Muziku i aranžman za pjesmu „Muza“ je radio Mirko Gavrić, tekst je napisao Slavko Kalezić, za stajling se pobrinuo Nenad Janjatović, a spot je realizovala producentska kuća Miraco Video.

Prije projekcije spota publici i novinarima je prikazan snimak u kojem Tovaris Vilson, poznati američki koreograf, pozdravlja Kalezića i poručuje mu da je sjajan umjetnik i da jedva čeka da sarađuje sa njim.

Projekciju spota "Muza", koji je rađen u crno bijeloj tehnici i u kojem Kalezić izgledom podsjeća na popularne američke rep i RnB izvođače, publika je propratila gromoglasnim aplauzom.

Nakon toga, uz video najavu sa Bijonsinog DVD-a "The Beyonce Expirience", nova nada crnogorske estradne scene započeo je muzički šou uz podršku četiri djevojke iz plesnog studija "Matrix".

Izvodeći pop hitove stranih izvođača u kabare stilu, Kalezić je prisutnima u nekoliko navrata pokazao koliko dobro pleše, a u pauzi između pjesama ispričao je i priču o "Malom Princu" koji živi u naopakom gradu gdje svi čekaju da im se želje same ostvare.

Mali Princ iz priče je naravno on, koji je, kako kaže, ostvario svoje snove sopstvenim naporom uz pomoć par prijatelja, i pored toga što su ga sputavale "lisice" u društvu.

"Treba koristiti stvari i voljeti ljude. Nikako obratno", poručio je sa bine mladi glumac, a od sada i pjevač.

Bonus video: