Na dodjeli Gremija, Lejdi Gaga izašla iz jajeta

Lejdi Gaga koja je osvojila dva Gremija predstavila je novi singl “Born This Way”. Koreografija: izašla je iz jajeta, a oko njegu bili igrači u žutom
106 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 14.02.2011. 09:05h

Kantri grupa iz Nešvila “Lady Antebellum” pobijedila je na 53. dodeli Gremi nagrada u Los Anđelesu, osvojila 5 nagrada, a bend “Arcade Fire” ima zvanično najbolji album godine.

"Mi smo toliko iznenađeni da smo počeli da idemo u pogrešnom pravcu", rekli su članovi “Lady Antebellum”

Na dodjeli nagrada je dio programa upriličen je tribjut Areti Frenklin, a pjevale su Dženifer Hadson i Kristina Agilera.

Lejdi Gaga koja je osvojila dva Gremija predstavila je novi singl “Born This Way”. Koreografija: izašla je iz jajeta, a oko njegu bili igrači u žutom.

"Sanjala sam kad sam bila veoma mlada da ću uvek biti ono što želim da budem, bez obzira ko ne veruje u mene", rekla je Lejdi Gaga.

Eminem se morao zadovoljiti samo nagradama za rep album i rep izvedbu, iako je nominovan za 9 nagrada.

Esperanca Spelding, pjevačica i džez basista pobiedila je Džastina Bibera i postala najbolji novi umjetnik, tako da su bez te prestižne nagrade ostali i obećavajući “Mumford & Sons”.

Sastav “The Black Keys” dobio je nagradu za najbolji alternativni album (plus još dvije), a po tri nagrade dobili su i Džon Ledžend i “The Roots” i Džej Zi za saradnju sa Ališom Kiz.

Bonus video: