Novi spot Radeta Šerbedžije i Miroslava Tadića

Rediteljska palica i ovoga puta je pripala Radetovom sinu Danilu Šerbedžiji, a spot je sniman na koncertima održanim u okviru januarske turneje.
0 komentar(a)
rade_1, Foto: CROATIA RECORDS
rade_1, Foto: CROATIA RECORDS
Ažurirano: 10.02.2011. 17:15h

Rade Šerbedžija i gitarski virtuoz Miroslav Tadić, pojačani New Cinema bendom, objavili su spot za pjesmu “Kosa boje maka” sa posljednjeg albuma “Ponekad dolazim ponekad odlazim”, saopštila je izdavačka kuća “Croatia Records”.

Rediteljska palica i ovoga puta je pripala Radetovom sinu Danilu Šerbedžiji, a spot je sniman na koncertima održanim u okviru januarske turneje, tokom koje su Šerbedžija i Tadić nastupali u Osijeku, Skoplju, Zagrebu, Novom Sadu i Beogradu.

Inače, dvojica muzičara su album “Ponekad dolazim ponekad odlazim” objavila u decembru prošle godine za “Croatia Records”. Izdanje je naslijedilo album “Imam pjesmu za tebe” iz 2008, a nove pjesme odsvirali su u pratnji New Cinema benda, koji čine April Guthrie (čelo), Christopher Garcia (bubnjevi) i Roy Estrada (bas). Album “Ponekad dolazim, ponekad odlazim” najavljen je pjesmom “Moja božićna”, a osim nje na izdanju se nalazi još 12 numera od kojih većinu autorski potpisuje Rade Šerbedžija, dok je aranžmane radio Tadić.

Pored koncerata u okruženju Rade Šerbedžija je u nedavnom intervjuu za “Puls” najavio i moguće druženje sa Podgoričanima. Ipak, rok koji je naveo je prošao, tako da ljubitejima njegovog lika i djela ostaje samo da se nadaju da će ga uskoro čuti uživo, pa makar i sa zakašnjenjem.

- Moj prijatelj Božović iz Rijeke ima poznanstva sa nekim ljudima koji pokušavaju da mi organizuju nastup u Podgorici do kraja januara. Nažalost, to neće biti veliki koncert kao što je bio u Srbiji, jer se moj američki bend vratio u svoju državu, pa bi sa mnom nastupili samo moj klavijaturista i gitarista iz Pule - najavio je tada Šerbedžija.

Bonus video: