Od 7. februara počinje prodaja ulaznica za Exit 2011.

Počevši od 7. februara u prodaji će se naći kamp i ograničen broj četverodnevnih ulaznica za novo izdanje Exita. Cijena četverodnevnih ulaznica, uz popust, iznosit će 49 eura, dok je cijena kampa 25 eura.
0 komentar(a)
Ažurirano: 04.02.2011. 13:02h

Do još jednog četvrtka na Tvrđavi pored Dunava ima još otprilike 150 dana, ali nemojte se opuštati previše jer nove najave izvođača, koncerti sa Exita 2010, nova imena na Exit etiketi za besplatan download, razni načini da se uključite, kao i početak prodaje ulaznica u Crnoj Gori ovdje su pred nama!

A ima li boljeg mamca za publiku i početak prodaje ulaznica od kultnog Nicka Cavea I njegovih Grinderman čiji nastup upravo potvrđen!

Počevši od 7. februara u prodaji će se naći kamp i ograničen broj četvorodnevnih ulaznica za novo izdanje Exita.

Cijena četverodnevnih ulaznica, uz popust, iznosit će 49 eura, dok je cijena kampa 25 eura.

Navedena cijena ulaznica traje do 1. marta nakon čega će se cijena dizati na iznos od 59 eura, a samo crnogorski državljani mogu kupiti karte na pultovima u Crnoj Gori.

Ulaznice i kamp Exita u Crnoj Gori mogu se kupiti na službenom prodajnom mjestu: Turistička agencija Exit Travel, Ul. Njegoseva 49, TC „Spasic Radulovic“ u Podgorici.

Od 7. do 10. jula na dobro poznatoj lokaciji

Exit Festival 2011. održat će se od 7. do 10. jula na dobro poznatoj lokaciji – prelijepoj i magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a svoj dolazak već su potvrdili Nick Cave i Grinderman, Arcade Fire, Portishead, Tiga, Gramophonedzie, Hadouken, James Zabiela i Fedde Le Grand, a uskoro se očekuje još imena!

Prošle godine preko 165.000 posetilaca iz cijelog svijeta je na Tvrđavi na 20 festivalskih pozornica vidjelo nastupe gotovo 600 izvođača i muzičkih velikana kao što su: Faith No More, The Chemical Brothers, Placebo, LCD Soundsystem, Pendulum, Mika, DJ Shadow, Atari Teenage Riot, Missy Elliott, Röyksopp.

Svi zainteresovani mogu dobiti više informacija na www.exitfest.org

Bonus video: