Britanski bend "Hurts" želi predstavlja Rusiju

Vijest je na svom Tviter profilu saopštio frontmen grupe, Tio, koji je napisao da su poslije loših vijesti sa britanskog izbora odlučili da svoju pjesmu ponude "dobrom narodu Rusije".
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.02.2011. 16:16h

Britanski duo Hurts poznat po hitu “Wonderful Life” učestvovaće na ruskom izboru za predstavnika na Eurosngu. Vijest je na svom Twitter profilu saopštio frontmen grupe Tio, koji je napisao da su poslije loših vijesti sa britanskog izbora odlučili da svoju pjesmu ponude "dobrom narodu Rusije".

Inače, ovaj britanski sastav, održaće koncert 25. maja u Beogradskoj areni, a od juče su prodaji karte po cijeni od 2.490 (parter) i 2.990 dinara (fan pit i tribine).

Popularnost je bend stekao za vrlo kratko vrijeme, a prema pisanju uticajnog muzičkog magazina NME, njegova turneja jedna je od onih koje ne bi trebalo propustiti u 2011. godini.

Hoće li članovi benda izvesti prjesmu koja je kandidat za predstavnika Rusije, još nije poznato, ali će to biti prvi put da na nacionalnom takmičenju ove zemlje učestvuju autori iz Velike Britanije.

Ovogodišnji Eurosong biće održan od 10. do 14. maja u Dizildorfu, gdje će se takmičiti 43 zemlje. Prošlogišnji predstavnik Rusije na Eurosongu bila je Anastasija Prikhodiko koja je osvojila 11. mjesto.

Bonus video: