Otjerala oca svog sina

“Poželjela sam da se ubijem, jer Šejnov otac nije dio njegovog života mojom krivicom. Nanijela sam mu bol, jer sam otjerala Donala i nijesam razumjela da pati zbog toga što nema oca uz sebe”, kazala je O\'Konorova.
0 komentar(a)
Šinid O Konor, Foto: GetImage
Šinid O Konor, Foto: GetImage
Ažurirano: 31.01.2011. 17:36h

Nakon serije komentara na Twitteru kako želi da umre, Šinejd O'Konor je za Ajriš Mejl objasnila da je tokom posljednjih godina sa jednim od svoje četvoro djece imala toliko problema da bi poželjela dobrodošlicu socijalnoj službi da se pojavila na njenim vratima.

Pjevačica, kojoj je ranije dijagnostikovana manična depresija i bipolarni poremećaj, dodaje da je Twitter koristila da izrazi osjećanja u teškim trenucima.

Twitter mi je pomogao da izbacim bijes iz sebe

“Mnogi pomišljaju na samoubistvo i ne treba da se stide da o tome pričaju. Tada nijesam mogla da se izborim sa tim. Sada, pak, uspijevam . Twitter mi je pomogao da izbacim bijes iz sebe”, ispričala je.

Danas živi sa suprugom Stivom i svoje troje djece u irskom gradiću Breju. Najstariji sin, Džejk, ima svoj život u Londonu. Probleme joj stvara šestogodišnji Šejn, koga je rodila nakon kratke afere sa muzičarem Donalom Lanijem.

Na pitanje da li se bojala da će njeni komentari na Twitteru privući pažnju socijalnih službi, odgovorila je odrično: “Moja iskustva sa socijalnim službama su dobra. Oni pomažu ljudima, ne treba ih se bojati. Ne bih se bunila da su došli. Možda bi imali savjet”.

Mračne misli rezultat krivice koju osjeća

Iako je prije više od deceniju pokušala samoubistvo, danas, kaže, to ne bi uradila, jer bi to povrijedilo porodicu. Dodaje da su mračne misli rezultat krivice koju osjeća jer je vezu sa Šejnovim ocem obznanila medijima dok je još bio oženjen.

“Poželjela sam da se ubijem, jer Šejnov otac nije dio njegovog života mojom krivicom. Nanijela sam mu bol, jer sam otjerala Donala i nijesam razumjela da pati zbog toga što nema oca uz sebe”, kazala je O'Konorova. Ona je otkrila da je od očajnih komentara na Twitteru u kontaktu sa ocem svog sina, da su razgovarali, ali da još ništa nije riješeno.

Bonus video: