Bjekstvo iz razuma uskoro na Internetu

\\"Pokušao sam da skrenem pažnju na neke mračnije aspekte čovjekove prirode i da na kraju u tim postupcima koji su uslovljeni pogrešnim izborima pronađem trunku nade\\".
111 pregleda 0 komentar(a)
pandora_1, Foto: FACEBOOK
pandora_1, Foto: FACEBOOK
Ažurirano: 18.01.2011. 17:06h

Bend Pandora završio je snimanje svog albuma prvijenca.

Nosiće ime "Bjekstvo iz razuma" i sadržaće 11 autorskih numera, kako saznajemo iz razgovora sa pjevačem Denisom Kaharijem.

"To su uglavnom starije pjesme koje su publici poznate od- ranije sa naših nastupa i kojih smo se htjeli osloboditi kako bismo mogli da se posvetimo novom materijalu", kaže Denis dodajući da bend, osim ovih, ima još četiri nove pjesme.

Za produkciju je bio zadužen Aleksa Jonić, inače gitarista beogradskog metal sastava Aeternia, a momci iz benda Pandora su vrlo zadovoljni finalnim produktom i pored toga što je sve snimano u skromnim uslovima.

Kompozicije sa albuma karakteriše prepoznatljiv hard rock zvuk benda, a među njima naći će se i naslovi kao što su "Jutro", "Kockar", "Mrzim sve oko sebe", "Mala žuta", itd.

Mračno, mračnije

Na pitanje koje teme se najčešće provlače u njegovim tekstovima frontmen benda odgovara:

"Pokušao sam da skrenem pažnju na neke mračnije aspekte čovjekove prirode i da na kraju u tim postupcima koji su uslovljeni pogrešnim izborima pronađem trunku nade".

Pandoru čine: Denis Kahari (vokal), Stevo Pavlović (bubanj), Ivan Jovanović (bas) i Igor Mijatović (gitara). Mirslav Petrović je učestvovao u snimanju albuma kao drugi gitarista, ali je ubrzo nakon toga napustio bend.

U skladu sa odlukom benda da ne traži izdavača, "Bjekstvo iz razuma" će uskoro biti dostupno na Internetu za free download.

Bonus video: