Ćetković: Balade me najviše inspirišu

Pop zvijezda najavljuje spot za pjesmu koju opisuje kao “nešto zaista posebno”
994 pregleda 1 komentar(a)
Sa snimanja spota za numeru "Ljubav", Foto: Veri Veroza
Sa snimanja spota za numeru "Ljubav", Foto: Veri Veroza

Nakon što je tradicionalno proslavio svoj rođendan i pjevao na još jednoj proslavi Dana žena, crnogorska pop zvijezda Sergej Ćetković posjetu Crnoj Gori od nekoliko dana iskoristio je da snimi spot za njegov novi singl "Ljubav".

Ostajući dosljedan prepoznatljivom stilu koji godinama njeguje, Ćetković, ovog puta pravi neuobičajen i veoma delikatan korak, kako po pitanju same numere, tako i spota koji će veoma iznenaditi publiku, prije svega u smislu simbolike, emocije i poruke.

Ova pjesma i spot pokazaće da se prava ljubav može otpjevati i pokazati i bez glasa, navode njegovi predstavnici za medije.

Video autora Dušana Ivanovića biće za nekoliko dana predstavljen na YouTube kanalu Ćetkovića.

Pop muzičar potpisuje muziku i tekst ove balade, dok su aranžman uradili njegovi stalni saradnici i članovi pratećeg benda Marko Milatović i Vladan Popović Pop.

Sa snimanja spota

"Ova pjesma predstavlja nešto zaista posebno u mojoj dosadašnjoj karijeri. Balade me uvijek najviše inspirišu, ali se pjesme koje u sebi nose toliko snažnu emociju, da vas pri svakom slušanju uvijek iznova potpuno pomjere, ne događaju često. Ova je upravo takva. Raskošna, iskrena, duboka do te mjere da je možda i nepotrebno opisivati je riječima. Iz tog razloga sam želio da je isprati potpuno neočekivan, vrlo simboličan i dirljiv spot koji će, siguran sam, poslati veoma važnu poruku”, kazao je Ćetković.

Bonus video: