BIĆE GOST NA EUROSONGU

Slavko Kalezić u Tel Avivu promoviše novi singl

Kako je Kalezić potvrdio za “Vijesti”, on neće imati samo jedan nastup u izraelskom gradu, a tamo će premijerno izvesti i svoj novi singl
879 pregleda 5 komentar(a)
Slavko Kalezić, Foto: Nada Vojinović
Slavko Kalezić, Foto: Nada Vojinović
Ažurirano: 19.04.2019. 10:09h

Crnogorski glumac i pjevač Slavko Kalezić, koji je na Eurosongu nastupao 2017, biće jedan od gostiju pratećih događaja ovogodišnje, evropske muzičke manifestacije koja se održava u Tel Avivu od 14. do 18. maja.

Kako je Kalezić potvrdio za “Vijesti”, on neće imati samo jedan nastup u izraelskom gradu, a tamo će premijerno izvesti i svoj novi singl.

“Čuveni koncerti koji se organizuju tokom glavne nedjelje Evrovizije se dešavaju u EuroCaféu, EuroClubu, Eurovillageu... I ove godine sam dobio poziv od evrovizijskih producenata da budem među najistaknutijim i najuspješnijim evrovizijskim predstavnicima koji će nastupiti u Tel Avivu”, pojasnio je glumac i pjevač, koji svake godine od svog predstavljanja Crne Gore na Eurosongu, nastupa u okviru pre-partyja u raznim zemljama.

“Za taj predivni grad, Tel Aviv, me vežu posebne uspomene i povratak će biti spektakularan, jer zajedno sa mojim timom pripremam moćne nastupe. Kao i uvijek, svaki nastup je posebno iskreiran. Za Izrael će biti istinski posebna priča”, nagovještava on.

“Za kostim će biti zadužena naša istaknuta modna dizajnerka i moja prijateljica Marina Banović Džuver i spremamo jedan revolucionarni modni momenat. Takođe, neke od odjevnih kombinacija će uraditi istaknuti srpski stilista i, takođe, moj prijatelj Srđan Šveljo”, pohvalio se Kalezić.

On će jedan od nastupa imati u oči finalne večeri Eurosonga, odnosno 17. maja.

“Dijeliću scenu sa mnogim evrovizijskim pobjednicima kao što su Šarlota Pereli, Emeli de Forest... kao i izraelskim zvijezdama Imri Ziv, Nadav Gueđ...”, pojašnjava on, a zatim dodaje da je velika čast to što je redovan gost na evrovizijskim događajima širom svijeta.

“Za mene je to neprocjenjiva čast. Dokaz da sam, ako zanemarimo poene i plasiranja, najuspješniji crnogorski predstavnik koji već dvije godine nakon Evrovizije putuje svijetom i nastupa na eminentnim događajima. Australija, Afrika, Amerika, Evropa... Zemlje i zemlje. Producenti i fanovi me žele i putevi se samo otvaraju. A tek će da se događaju stvari. Istinski sam ambasador svoje zemlje”, zaključuje on.

Kalezić će trenutno radi na novom materijalu, a kako je potvrdio za “Vijesti”, novi singl premijerno će izvesti upravo pred evrovizijskom publikom.

“Nova muzika stiže. Mom timu se pridružio naš muzičar i muzički producent Bojan Jovović i već tri mjeseca ‘krčkamo’ moje nove muzičke poduhvate. Izuzetno talentovan čovjek i vizionar u svom poslu. Njegov Nevis music studio je mjesto gdje vrlo posvećeno i studiozno radimo na mojoj novoj muzici. Kreiramo i stvaramo”, priča Kalezić.

“Prvi singl koji ćemo objaviti će biti nešto jako iznenađujuće. U svakom smislu. Stilski, najprije. Emocija koju sam prenio tokom stvaranja istog je nešto što sam oduvijek želio da realizujem. Biće objavljen 14. maja i prvi put ću ga izvesti u Tel Avivu. Sjajna prilika za promociju. Biće na svim muzičkim platformama. Naziv će se uskoro objaviti čim budu gotove promo fotografije na čijem se konceptu radi”, najavio je glumac i pjevač.

Kalezić je i sam veliki obožavalac jedne od najpoznatijih muzičkih manifestacija, pa redovno prati učesnike na Eurosongu, a za “Vijesti” otkriva ko su njegovi favoriti ove godine.

“Veoma mi se dopada francuski predstavnik Bilal Hasani. Ima divnu pjesmu ‘Kralj’ i njegova pojava je posebna. Takođe, Malta, Kipar, Holandija, Italija... ima tu dosta lijepih pjesama”, izdvojio je on.

Preporučujemo za Vas