BOKEŠKI TANDEM OBJAVIO SINGL

"Đedovina": Pogledajte novi spot grupe Who See

Najpoznatija crnogorska rep grupa najavljuje svoj predstojeći album, čije ime za sada još nije poznato
11437 pregleda 3 komentar(a)

Najpoznatija crnogorska rep grupa Who See večeras je objavila spot za novi singl "Đedovina". Ovom pjesmom bokeški duo najavljuje svoj predstojeći album čije ime za sada još nije poznato, poručili su iz grupe.

Spot je snimljen u selu Sasovići, koje se nalazi iznad Herceg Novog, a režirao ga je jedan od članova grupe Noyz, koji potpisuje i muziku za ovu pjesmu uz Djanga Hi Fi. Autori teksta su Noyz i druga polovina ovog dvojca Dedduh, dok je miks pjesme radio Jan Zoo.

"Tematski, na svojevrstan način, kroz ruralnu estetiku, obradili smo već neko vrijeme veoma aktuelnu temu, kako u Crnoj Gori, tako i u regionu, koja predstavlja svojevrstan rebus i još jedan povod za međugeneracijski razdor i porodične trzavice", kazao je Dedduh povodom novog singla i dodao da će peti album popularne Who See klape biti objavljen krajem godine pod etiketom Lampshade Media.

Od ranije je poznato da u spotu gostuje podgorički komičarski duo Kumare, koji čine Dido Stanojević i Miodrag Miga Manerik.

Novi singl i spot najavljuju ne samo predstojeći album, već i ljetnju turu nastupa koje će Who See imati, poručili su iz grupe.

“Nismo još odlučili da idemo na singlove kao što su to moderni tokovi naložili, a da li ćemo još jedan ili dva izbaciti prije novog albuma, ne bih znao reći unaprijed. Ovaj jedan za početak, pa ćemo vidjeti, a album stiže svakako", izjavio je ranije za "Vijesti" Dedduh. Novo izdanje nasljednik je albuma "Pamidore" koji je objavljen sredinom 2017.