Poslušajte novi singl podgoričkog repera

Numera “Bangbang” Young Đik$ može se čuti na njegovoj Soundcloud stranici
936 pregleda 0 komentar(a)
Nikola Vidović, Young Điks, Foto: Privatna arhiva
Nikola Vidović, Young Điks, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 10.06.2019. 10:41h

Mladi crnogorski reper Young Đik$, ovaj put samo pod imenom Đik$, objavio je novu numeru “Bangbang” koja se može poslušati na YouTube servisu, a čiju produkciju potpisuje Gaz.

Nikola Vidović, koji stoji iza pseudonima Yung Djik$, novo je ime crnogorske rep scene, bavi se prije svega trep podžanrom, a prethodno je u saradnji sa srpskim kolegom VukB1-em objavio pjesmu “Vreme lagano”, koja se može poslušati na YouTube servisu. Ova ljubavna numera objavljena je pod etiketom Empire Records, a VukB1 potpisuje muziku, miks i master.

Vidoviću je krajem prošle godine izašao i singl “MVP” na kojoj je takođe sarađivao sa Gazom, a prethodno se publici predstavio sa još nekoliko singlova, od kojih je jedan izašao pod etiketom Monopol Recordsa, dok se ostali mogu čuti na Soundcloud stranici podgoričkog repera koji se muzikom bavi nešto više od godinu dana. “Počeo sam iz sprdnje, imao sam neki stari mikrofon, skidao bitove sa neta, bacao fristajl... Nedugo zatim sam i napisao prvu stvar, koja nije ličila ni na što, ali polako napredujem. Rep slušam od svoje 10 godine i prije svega me privukla ta kultura i lajfstajl, jer smo odrastali u takvom okruženju gdje smo gledali sve i svašta, pa sam mogao i da se, ajde da kažem, poistovijetim sa tim”, kazao je Vidović ranije za “Vijesti” i najavio da ima još nekoliko singlova u pripremi.

Bonus video: