FESTIVAL U NIKŠIĆU OD PRVOG DO ČETVRTOG AVGUSTA

Poznata nova imena Bedem festa

Ubrzo kreće i prodaja ulaznica po cijeni od deset eura za jedan dan, dok će paket četvorodnevnih ulaznica iznositi 30 eura
1359 pregleda 0 komentar(a)
Eva Braun, Foto: Bedem fest
Eva Braun, Foto: Bedem fest

Dragoljub Đuričić, E play, Gospoda Glembajevi, Eva Braun i Dingospo Dali su nova imena desetog Bedem festa koji će se na gradskoj tvrđavi u Nikšiću održati od 1.do 4.avgusta.

“Đuričić će zasigurno ‘zagrijati’ dlanove posjetilaca. E Play je bend Bedem festa koliko i svoj. Prijatelji poštuju jedni druge. Cjelokupno stvaralaštvo sjajnog benda Gospoda Glembajevi obavijeno je mistikom a mi smi privilegovani da je ovaj bend na neki način bratski kada je Bedem fest u pitanju. Eva Braun će imati svoj debitanski nastup u Crnoj Gori upravo na Bedem festu i sjajna je stvar biti domaćin ovakvog benda. Dingospo Dali je prvi pobjednik partnerskog Bunt Rok festivala koji ove godine obilježava mali jubilej-petogodišnjicu”, saopštili su organizatori.

Slogan jubilarnog Bedem festa je „Radujmo se“ a organizatori obećavaju da će Nikšić od 1.do 4.avgusta biti „epicentar dobrog zvuka, nesvakidašnjih emocija, brojnih sjećanja a sve u ime jubileja i svega onog što on donosi sa sobom”.

“Krenuli smo prije deset godina u avanturu sa željom da muzika uvijek bude i ostane zaštitni znak Bedem festa, i sada smo evo u susret jubileju. Odlučili smo se za strategiju ‘korak po korak’ ili ‘stepenik po stepeni’” i zato kažemo svima da budu ponosni na sve postignuto i na sve ono što nas očekuje”, poručili su organizotori.

Ubrzo kreće i prodaja ulaznica po cijeni od deset eura za jedan dan, dok će paket četvorodnevnih ulaznica iznositi 30 eura.  

“Željeli smo da se zahvalimo našoj vjernoj publici i da u ime jubileja posjetiocima faktički poklonimo jedan dan festivala”.

Na Bedem festu će nastupiti i Madam Piano, Svemirko, ,,Osma sila”, Dr Nele Karajlić, ,,Kanda Kodža i Nebojša”, ,,Partibrejkers”, Bojana Vunturišević, Igor Vince, Darko Rundek Đorđe Miljenović, Vlado Georgiev, Bisera Veletanlić i Who See.

Preporučujemo za Vas