DEVETO IZDANJE

SeaRock fest kompletirao lajn ap

U Kotor stižu američki kantautori Li Ranaldo, Hav Gelb i M. Vord, te hrvatska Klinika Denisa Kataneca
703 pregleda 0 komentar(a)
Povratnici i nova imena: Hav Gelb (lijevo) i M. Vord, Foto: Searock
Povratnici i nova imena: Hav Gelb (lijevo) i M. Vord, Foto: Searock

SeaRock festival kompletirao je spisak izvođača koji će nastupiti na njegovom devetom izdanju, koje će se održati na Ljetnjoj pozornici u Starom gradu Kotoru u subotu 20. jula, gdje će publika moći da čuje kultnog rokera Lija Ranalda, povratnika na ovu manifestaciju Hava Gelba koji će ovoga puta nastupiti u društvu M. Vorda, te Kliniku Denisa Kataneca.

Ranaldo je nekadašnji član kultne alternativne rok grupe Sonic Youth, a u Kotoru će predstaviti svoj “Songs & Stories” program koji je zamišljen kao intimno druženje sa publikom tokom kojeg se smjenjuju njegovi akustični i električni nastupi, video snimci i razgovori sa slušaocima.

Američki kantautor Hav Gelb će čak treći put nastupiti na SeaRocku, postao je i jedan od muzičkih urednika festivala, a binu će dijeliti sa kolegom iz Portlanda M. Vordom poznatom po svojoj kombinaciji folka, bluza i amerikane.

Prvi put na SeaRocku predstaviće se zagrebački sastav Klinika Denisa Kataneca koji će u Kotoru promovisati aktuelni EP “Rode”. Ulaz na festival biće besplatan, a program počinje od 20 časova.