NOVI DOM SEA DANCE FESTIVALA

Izvođači i publika oduševljeni plažom Buljarica

Pored nastupa Davida Guette na ovogodišnjem Sea Dance festivalu, veliku pažnju izazivaju vladari svjetske techno scene Sven Väth i Richie Hawtin, kao i najavljena "ludnica" uz vodećeg njemačkog hitmejkera Robina Schulza
1333 pregleda 0 komentar(a)
Buljarica, Foto: Sea Dance
Buljarica, Foto: Sea Dance

Plaža Buljarica, od prošlog ljeta je novi dom Sea Dance festivala, zbog čega je vrlo brzo izmamila brojne pohvale publike iz cijelog svijeta, ali i svjetskih i domaćih muzičkih zvijezda koje su prethodne godine imale prilike da nastupe na ovom istinskom netaknutom biseru crnogorskog primorja.

Momčilo Bajagić Bajaga, kroz stih jedne od kultnih numera "Instruktora" opisao je Buljaricu kao "skriveno mjesto između planina i mora", na koje bi nas poveo da uživamo uz kako kaže, "vrhunsku produkciju festivala".

Cijela atmosfera festivala jednom od najvećih svjetskih elektronskih producenata Paul Kalkbrenneru, izgledala je "romantično", dok je Eagles & Butterflies istakao da je Buljarica prelijepo mjesto za ljetnji festival kao što je Sea Dance.

Ruski duo Filatov i Karas, nisu krili oduševljenje ljepotom Crne Gore, za koju smatraju da je jedna od najljepših koju su imali prilike da vide, kao i sa publikom i atmosferom tokom njihovog nastupa.

Vojko V, uživao je u svom boravku na plaži Buljarica, a Deda iz Who See-ja zadovoljan je izgledom festivalskog prostora.

Relja Milanković iz grupe V.I.P. i je naveo da mu je poslije Sea Dance festivala Buljarica postala jedna od destinacija na koju će češće dolaziti.

Njegova koleginica reperka Sajsi MC je kratko rekla da nema šta mnogo da se priča, jer je za nju sama činjenica da je festival odmah pored mora dovoljan razlog da se spakuje i dođe.

Pored nastupa Davida Guette na ovogodišnjem Sea Dance festivalu, veliku pažnju izazivaju vladari svjetske techno scene Sven Väth i Richie Hawtin koji donose duh Exitove Dance Arene, kao i najavljena "ludnica" uz vodećeg njemačkog hitmejkera Robina Schulza.

Ovogodišnji program donosi i britanski hit trio Disciples, francusku klupsku senzaciju Ofenach, te techno i house zvijezde kao što su Helena Hauff, Recondite, Eelke Kleijn i Gaiser.

Na Sea Dance stižu i regionalni asovi kao što su Darko Rundek, Senidah, Tijana T i Marko Nastić, te Surreal, Fox, Kuku$, Hazze, Bekfleš ...

Preporučujemo za Vas