žanrovski raznovrsna noć

Robin Šulc zvijezda druge večeri Sea Dance festivala (FOTO)

Treće veče rezervisano je za Dejvida Getu čiji će nastup početi u pola dva ujutru, ali i domaćine Who See, zatim Disciples, Lovru, Elu Van Volf i druge, a karte se mogu kupiti na samom ulazu u festivalski prostor
2324 pregleda 1 komentar(a)
Robin Šulc, Foto: Filip Roganović
Robin Šulc, Foto: Filip Roganović

Prepuni prostor ispred glavne bine na plaži Buljarice, dočekao je zvijezdu druge večeri, Robina Šulca, tačno u dva sata iza ponoći.

Njemački DJ i producent nastup je uz konfete i vatromet započeo svojom pjesmom „Sugar“, a da je moderna tehnologija uzela danak pokazalo je to što u publici gotovo da nije bilo osobe koja je, umjesto u da uživa u muzici, snimala binu mobilnim telefonom.

Nakon sjajne reakcije publike na obradu Nirvane i horskog pjevanja, Šulc je izvadio svoj mobilni kako bi „uzvratio uslugu“ i ovjekovječio momenat.

Ubrzo su uslijedile i obrade nekih od najvećih hitova poput „Sweet Dreams“ i „Somebody To Love“, a do kraja večeri posjetioci Sea Dance festivala pred glavnom binom igrali su do skoro 3 ujutru uz autorske pjesme Šulca, koje su se našle na svjetskim top listama – „Sun Goes Down“, „Oh Child“, „It's Gonna Be OK“...

Za njegov nastup, prisutne je prethodno zagrijao dvojac „Ofenbach“, koji je set listu otvorio pjesmom „Be Mine“, a kao i stariji kolega, i Dorian Lo i Cezar de Rumel izmiješali su svoje numere i obrade hitova, pa je publika mogla čuti i „Katchi“, „By the Way“, „Old Town Road“, „One More Time“, „The Rhythm of the Night“...

Zahvaljujući hrvatskom muzičaru Darku Rundeku i njegovom bendu, drugo veče Sea Dance festivala bilo je nešto raznovrsnije u odnosu na prethodno kada su u pitanju žanrovi.

Pred glavnom binom horski su se pjevali stihovi jedne od najpopularnijih pjesama Rundeka – „Ruke“, a bivši član grupe Haustor za kraj je ostavio numere „Apokalipso“ i „Šejn“.

Ako se izuzme dnevni muzički program na festivalskom prostoru, drugo veče otvorili su Hazze i Surreal, a tokom noći na No Sleep bini nastupili su između ostalog i Techno Klinika, Skeptik i Marko Nastić koji je DJ set preuzeo sa zakašnjenjem, pa ga je publika mogla slušati tek od 3 sata ujutru.

Treće veče rezervisano je za Dejvida Getu čiji će nastup početi u pola dva ujutru, ali i domaćine Who See, zatim Disciples, Lovru, Elu Van Volf i druge, a karte se mogu kupiti na samom ulazu u festivalski prostor.

Galerija

Preporučujemo za Vas