Poslušajte Stegin singl "Pas koji odlazi u raj"

Ova pjesma neočekivano je zaživjela, jer kako je muzičar ranije otkrio "Vijestima", nije ni bila planirana za objavljivanje
742 pregleda 0 komentar(a)
Stefan Pantović, Foto: Damjan Spasojević
Stefan Pantović, Foto: Damjan Spasojević

Frontmen crnogorskog rok sastava Parampaščad, Stefan Pantović je pod pseudinomom Stega nedavno objavio solo singl "Pas koji odlazi u raj".

Ova pjesma neočekivano je zaživjela, jer kako je muzičar ranije otkrio "Vijestima", nije ni bila planirana za objavljivanje, a nakon dobrih reakcija koje je izazvala i koje su natjerale autora da razmisli o daljem solo radu, sad je dobila i remiks za koji je zaslužan Aleksandar Grum.

Podgorički DJ i producent, poznat prije svega po mračnom tehno zvuku, remiksovao je numeru "Pas odlazi u raj" u okviru svog projekta Vakat. Njegova verzija može se poslušati i preuzeti sa zvanične Soundcloud stranice Vakata.

"Stefan je nedavno objavio solo singl 'Pas Odlazi u Raj'. Poslije slušanja, prva stvar koju sam uradio je bila da ga pitam da mi pošalje semplove iz pjesme za remiks. Ovo je nešto totalno drugačije od svega što sam radio do sad, a i sam projekat je nešto drugačije od onoga što inače radim, tako da će remiks biti besplatan za preuzimanje na mojoj Soundcloud stranici. Nadam se da ćete uživati slušajući, onoliko koliko sam ja uživao radeći na njemu", napisao je Grum, jedno od omiljenih imena među ljubiteljima tehno muzike sa ovih prostora, na svojoj Facebook stranici.

Poznat i pod pseudonimom Redial Tone, Grum iza sebe ima niz albuma i EP-eva objavljenih na inostranim etiketama. Dijelio je miks pult sa slavnim imenima kao što su Džef Mils, DJ Deep, Oskar Mulero, Jonas Kop, Kris Libing i mnogi drugi.

Bonus video: