Pripremam teren za proslavu 20 godina na sceni

Sergej Ćetković nominovan je za regionalnu dodjelu nagrada MAC, a u ovoj godini muzičar će proslaviti i jubilej
653 pregleda 0 komentar(a)
Sergej Ćetković, Foto: ZLATKO
Sergej Ćetković, Foto: ZLATKO

Crnogorska pop zvijezda Sergej Ćetković već odavno je uspio da osvoji publiku širom regiona. Za njegove koncerte, gdje god da nastupa širom bivše Jugoslavije, uvijek se traži karta više.

No, rasprodati koncerti nisu jedino čime se crnogorski kantautor može pohvaliti. Naime u godini za nama objavio je tri uspješna singla "Ljubav", "25. sat", kao i duetsku numeru sa kotorskom klapom Who See- "Pusti probleme" koja je obilježila ljeto 2019. godine.

Zato i ne čudi što je Ćetković, pored brojnih uspjeha, i ove godine nominovan za jednu od nagrada na Music Awards Ceremony koja će biti održana 27. januara u Štark areni. Ovoga puta konautor se našao u konkurenciji "pop numera muškog izvođača".

"Drago mi je što sam i ove godine nominovan među toliko dobrih pjesama i izvođača. Bez obzira na konačan ishod i broj glasova, uvijek je zadovoljstvo biti dio dobre i zapažene muzičke manifestacije", ispričao je za Vijesti Ćetković kojin sa prošlogodišnjeg nastupana MAC-u nosi lijepe uspomene, te ističe da je sve bilo organizovano na visokom nivou.

"Moram priznati da je prošlogodišnja dodjela nagrada ličila na najveće svjetske manifestacije poput dodjela MTV, Grammy i mnogih drugih sličnih njima. Nikada više medija i izvođača iz cijelog regiona na jednom mjestu. Odlična organizacija i grandiozan stage koji slobodno može stati rame uz rame sa mnogim svjetskim festivalima. Drago mi je da se nakon toliko godina desio jedan ovakav događaj, koji nas je, nekako, sve okupio i učinio da se osjećamo kao velike muzičke zvijezde", prisjeća se Ćetković. Bez obzira na to hoće li imati najveći broj glasova publike u konkurenciji pop numera muškog izvođača ili ne, Ćetković će te večeri biti u Štark areni.

"Naravno, i ove godine ću biti dio MAC-a uz mnogobrojne kolege iz cijelog regiona", najavljuje muzičar.

Kad sumira utiske, kako kaže, 2019. godina bila je veoma uspješna. "Podijelićemo utiske i sumirati prošlu godinu, koja je za mene bila jako uspjesna na svim poljima. Takođe, polako pripremam teren za koncerte kojima ću proslaviti 20 godina svoje muzičke karijere i objaviti sedmi studijski CD", otkriva muzičke planove za ovu godinu Ćetković.

Proslava jubileja ne bi mogla da prođe bez koncerata koje će muzičar održati širom regiona, a obećava da neće zaobići ni Crnu Goru.

"Turneju smo počeli koncertom u Kotoru 2. januara, a zatim nas očekuju koncerti u zagrebačkoj i splitskoj Areni koji su zakazani za 14, odnosno 15. februar. Nadam se da ću uskoro obradovati i moju publiku u Crnoj Gori, i objaviti datume kada ćemo ovaj jubilej zajedno proslaviti velikim koncertima u mnogim crnogorskim gradovima", poručio je Ćetković.

Bonus video: